Olly élvezi az OT túrát

Az Old Traffordnak volt már jó néhány különleges vendége, legutóbb Olly Murs popsztár, aki életfogytig tartó United drukkernek vallja magát.


A ManUtd.com egyhetes sorozatának - melyben rendhagyó módon vendégeskedhetünk a Álmok Színházában - harmadik részében, az X-Faktor egykori gyõztesét, a Vörös Ördögök nagy legendája Norman Whiteside kalauzolta körbe a stadionban.

 

 

A szezonbérlet tulajdonos Olly, a tavalyi Sport Relief 2010 jótékonysági rendezvény alkalmával lépett fel zenekarával az Álmok Színházában.

 

Olly bejárta a stadion néhány ikonikus helyét, beleértve az öltözõt, a kispadot, ahonnan Sir Alex vezényelte le a Vörös Ördögök számtalan hazai gyõzelmét. Majd megnézte a múzeumot, amely bemutatja a több mint 130 éves klub történelmét, és felidézi legnagyobb gyõzelmeit, ideértve a Premier Leagueben, a Bajnokok Ligájában és az FA-kupában elért sikereket. Az utóbbi verseny trófeáját Whiteside két alkalommal is elnyerte a Vörös Ördögökkel, így személyes történeteivel és élvezetesebbé tette Olly számára a túrát.

 

"Elõször 1996-ban voltam Old Trafford túrán, akkor is fantasztikus volt, de most, hogy Norman személyes vezetésével bejuthattam olyan helyekre, amelyekre eddig még nem volt alkalmam, elmondhatatlanul csodálatos élmény. Napokig lennék még itt, és akkor sem unnám a látnivalókat "- mondta Olly.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!