A gyõztes videó

A Chevrolet és MOFILM globális pályázatukon, melyet kreatív kezdõ filmeseknek hirdettek meg, olyan egyperces videókat vártak, melynek témája az izgalom és az energia áramlása a szurkolók és a labdarúgók között.


Függetlenül attól, hogy egy szurkoló a stadionban, egy pubban, vagy otthon nézi a mérkõzést, a világ minden részén hasonló érzelmeket vált ki a szurkolókból a kezdõ sípszó.

 
A Chevrolethez - mely a United mezszponzora a 2014/15-ös szezontól -  rengeteg pályázat érkezett a világ minden tájáról. Többek között  Argentína, India, Anglia, Fülöp-szigetek, Mexikó, Lengyelország, Moldova, Spanyolország és az Egyesült Államok kezdõ filmesei küldték be felvételeiket.
 
Az alkotások közül, a 8.000 dolláros fõdíjat Rahil Patel kisfilmje nyerte el. Az egyperces videóban egy United rajongó nagyapa két unokájával mindent elkövetnek annak érdekében, hogy egy másodpercérõl se maradjanak le  a  Vörös Ördögök mérkõzésének. A boldog nyertes további jutalma egy Old Trafford túra. A United legendája Andy Cole pedig egy meglepetés videóüzenetet küldött Rahilnek amiben gratulált a gyõztes alkotáshoz.
 
 
További néhány remek alkotás megnézhetõ itt!
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!