Scholes jövõre is marad

Sir Alex Ferguson ragaszkodik ahhoz, Paul Scholes még akkor is a Unitednél marad jövõre, ha a középpályás úgy döntene, a szezon végén visszavonul.


A veterán játékos sérülés miatt már egy jó ideje nem lépett pályára és még mindig nem döntötte el, akar-e játszani a 2013/14-es szezonban. Miután tavaly visszavonulása után mégis visszatért és megmutatta, még mindig képes maradandót alkotni a pályán, nem igazán kellene rohannia azzal, hogy szögre akassza cipõjét.

Scholes hétfõn nem volt ott a pályán, amikor csapattársai a bajnoki címet ünnepelhették az Aston Villa elleni gyõzelmük után és errõl is kérdezték a skót menedzsert.

"Várnunk kell és majd meglátjuk, mi lesz Scholesszal" - hangsúlyozta Sir Alex. "Van egy sérülése, ami nagyon bosszantja õt. Õ nem az a fajta, aki lejön a pályára, minden bizonnyal már otthon volt, mire vége lett a találkozónak."

"Nem számít hogyan, de velünk lesz - akár játékosként, akár edzõként, de velünk lesz."

 


A menedzser úgy gondolja, Scholes tavalyi döntése, hogy nem folytatja edzõi munkáját a tartalékoknál azért is azt mutatja, a középpályás folytatni akarta pályafutását.

"Könnyû lett volna nem mondani semmit és folytatni a tartalékokkal, de úgy döntött, játszani akar és folytatná, ami jó volt számunkra."

"Eljön majd az idõ, amikor be kell fejeznie, vagy idén, vagy jövõre. Még nem döntött errõl, de fontos a klub életében, hogy az olyan játékosokat maga mellett tartsa, akik sokat tettek le az asztalra."

"Scholes, Nicky Butt a tartalékoknál van, míg Darren Fletcher is csatlakozhat majd, ha eljön az idõ, mint ahogyan Ryan Giggs szintén. Brian McClair, Tony Whelan, Paul McGuinness, Marek Szmid - sok korábbi játékosunk tölt be különféle pozíciókat, ami egészséges a klub számára."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!