Sir Alex legjobb 20 milliós igazolása

Sir Alex a nemrég felújított carringtoni edzõközpontot egy "20 millió fontos igazolásnak" jellemezte és szerinte az nem csak abban segít, hogy jelenlegi játékosok felkészüljelek a meccsek elõtt, majd utána regenerálódjanak, de új tehetségeket is vonz.


A Trafford Training Centre, vagy ahogyan a játékosok, a stáb és a szurkolók ismerik, Carrington július 1-tõl Aon Training Centre nevet viseli majd egy olyan partnerség révén, amely befektet a United edzéslehetõségeibe.

Carrington legújabb felújítása - beleértve az új orvosi és sporttudományi részleget is - Ferguson szerint jelentõs hozzáadott értéket jelent a klub számára.

Az Inside Unitednek adott rendszeres, havi interjújában a menedzser így nyilatkozott: "Ahogy már tavaly is mondtam, a legjobb igazolásunk lehet. Húsz millió font körül költöttünk, de olyan edzési lehetõségeket adott nekünk, amire a játékosok is csak annyit tudtak mondani: Wow, ez aztán az edzõközpont!"


"Az egyik legjobb és azt gondolom, ha a játékosoknak bármi kétségük is felmerül, hol is kellene lenniük, hamar rá fognak jönni, hogy ez egy fantasztikus szerkezet."

 


Sir Alex szerint 26 éves manchesteri munkájának kulcsfontosságú része volt az edzési lehetõségek bõvítése és miközben elismeri az olyan történelmi helyek jelentõségét, mint a salfordi 'The Cliff', a United korábbi edzõközpontja, fejlõdni kell a korral és a játékosok számára a legkorszerûbb berendezéseket, valamint szakértõ munkatársakat kell biztosítani.

 

"A 'The Cliff' az elején sokat jelentett, ez nem kérdés. Sir Matt az ötvenes években építette újjá, de a kilencvenes évekig túl kicsi volt ahhoz képest, ahogyan a klub fejlõdött. Bár sokat fejlesztettünk a belsõ terek tekintetében, mint a tartalékoknak szánt öltözõknél például, de még mindig nem volt elég nagy."

"Egy ideig Ken Merrett [korábbi titkár] és én Manchester környékén vadásztunk régi, megvehetõ földterületre - a Heaton Parkot is megnéztük, valójában azt a területet is kinéztük, ahol most a City edzõközpontja van, míg nem egy kis szünet után felhívott egy John Tomlinson nevû srác, aki a Shellel kidolgozott egy alkut erre a területre [Carrington], ami fantasztikus volt."


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!