Átigazolási Center - 2013. június 24-30.

Vidic a Milan érdeklõdési körében szerepel.


2013.június 29.

Nemanja Vidic: az AC Milan érdeklõdik a szerb védõ iránt, aki sérülései miatt az utóbbi másfél évben kevés szerepet kapott a Unitednél. A Vörös Ördögökkel erõsen hírbe hozták a 26 éves Garay-t, kinek érkezésével az új menedzser esetleg nem számítana Vidicre állandó kezdõként. (mirror.co.uk)

 

Geoffrey Kondogbia: a Sevilla megerõsítette, egy meg nem nevezett Premier League klub 7 millió fontos ajánlatot tett a fiatal játékos iránt. A Metro úgy véli, ez a klub minden bizonnyal a United lehet. A Sevilla azonban elutasította az ajánlatot, ám megerõsítette, 8,5 millió font ellenében megvásárolható a középpályás játékjoga.

 

 

2013.június 28.

Leighton Baines: miután az Everton visszautasította a United elsõ ajánlatát, David Moyes újra próbálkozna és ezúttal 15 millió fontos (mely 20 millióig emelkedhet teljesítmény után) ajánlatot készül tenni a védõért. (Daily Mail)

Gareth Bale: amennyiben a Vörös Ördögöknek nem sikerül visszacsábítaniuk a nyáron Cristiano Ronaldót, úgy a walesi szélsõ lesz a célpontjuk. A United 60 millió fontot fizetne a Real Madridnak Ronaldóért, ám ha nem sikerül megszerezniük, úgy a Tottenham csillagát környékezik meg, akiért a spanyol királyi gárda is élénken érdeklõdik. (Daily Star)

 


Geoffrey Kondogbia: a Sevilla játékosa iránt érdeklõdik a United. A francia U20-as válogatott játékost tavaly vette meg a spanyol klub a Lens csapatától, aki ha Angliába igazolna, legszívesebben a Chelsea-be menne, azonban spanyol lapok szerint David Moyes igen esélyes arra, hogy az Old Traffordra csábítsa a 20 éves középpályást. (Metro.co.uk)

 

 

2013.június 27.

Fredy Guarin és Andrea Ranocchia: A Gazzetta dello Sport szerint a Manchester United szeretné megszerezni az Inter két játékosát, a kolumbiai Guarint és az olasz Ranocchiát, hogy erõsítse középpályáját és magasítsa a védelmet.

 

Leighton Baines: A The Times szerint a Manchester United 12 millió fontos ajánlatot készül tenni az Everton válogatott védõjéért. A játékos azonban a napokban kijelentette, várja a közös munkát az Everton új menedzserével, Roberto Martinezzel.

 

Ezequiel Garay: az Express arról írt, hogy Garay már házat keres közel Manchesterhez. Az elõzõ hetek során már olyan hírek jelentek meg, miszerint a Benfica és az angol bajnok szóban megállapodtak a játékos átigazolásáról, mely 17 millió font körüli összeg ellenében valósulhat meg.
 

 

2013. június 26.

 

Bernard Malanda-Adje: a United és az Arsenal harcol a fiatal belga játékosért, akit az 'új Fellaininek' emlegetnek. A belga u21-es válogatott középpályás ára kb. 5 millió font lehet.
 
 
Cristiano Ronaldo: az El Pais spanyol lap szerint a támadó nem hivatalos találkozó keretein belül tárgyalni fog a United képviselõivel az elkövetkezendõ három nap során.
 
Wayne Rooney: A Daily Mail értesülései szerint Moyes a héten tért vissza Amerikából, Rooney pedig ezt a hetet családjával tölti és részt vesznek a  Glastonbury Fesztiválon, mielõtt visszatér július 1-én és megkezdi szezon elõtti felkészülését Carringtonban. Ugyanebben az idõpontban hivatalosan is beiktatják a Vörös Ördögök új menedzserét, aki azt szeretné, hogy Rooney és Robin van Persie az élen játszva megosszák a gólok terheit egymás között. 
 

Eddig a Chelsea, a Real Madrid, a Paris St Germain az Arsenal és újfent a Barcelona - a katalánok Thiagót és 12 millió eurót adnának - is jelezte érdeklõdését a csatár iránt, de hivatalos megkeresés még nem érkezett a klub felé Rooneyért, bár a szezon végén a United vezetése egyértelmû nyilatkozatában elmondta, hogy: "Rooney nem eladó!"

 

Alvaro Negredo: a Daily Star információi szerint David Moyes érdeklõdik a Sevilla támadójáért, aki tavaly 21 gólt termelve a La Liga legeredményesebb spanyolja lett. A hírek szerint a West Ham 15 millió fontot ajánlott a Sevillának Negredóért, aki azonban komolyabb szinten szeretne játszani.
 

 

2013. június 25.

Edinson Cavani: a Manchester United 50 millió fontos ajánlatot készül tenni a Napoli csatáráért. David Moyes szeretné megszerezni a támadót, hiszen Wayne Rooney helye egyelõre bizonytalan a klubnál. A manchesteri klub tulajdonosai mindenben támogatják új menedzserüket, aki a Real Madriddal és a Chelsea-vel harcolhat a 26 éves csatárért. (mirror.co.uk)

 


Wayne Rooney: a Sun arról számolt be, ha a csatár és David Moyes közötti megbeszélések sikertelennek bizonyulnak, a Barcelona is kész harcolni a támadó szolgálataiért, akit már szóba hoztak az Arsenal, a Chelsea, a PSG és a Real Madrid gárdájával is. 

 

Thiago Alcantara: a Daily Star arról írt, hogy a 22 éves játékos megegyezett a Manchester Uniteddel és öt évre ír alá hamarosan. A Vörös Ördögök 17 millió font körüli összeget fizetnek majd a Barcelonának.

 

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!