Nyerd meg!

Amikor a történelmi jelentõséggel is bíró, 2012/13-as szezon vége felé a United megszerezte a 20. bajnoki címét, Sir Alex Ferguson pedig 13. és egyben utolsó bajnoki trófeáját mint menedzser, az Old Trafford gyepszõnyege megérett a cserére.


Jelenleg Tony Sinclair pályamester és csapata gondoskodik arról, hogy mire az új menedzser, David Moyes irányításával a Vörös Ördögök újra harcba szállnak az Álmok Színházában, minden tökéletes legyen. A régi gyepszõnyeg felszedésével, most lehetõség nyílik arra, hogy a United szurkolói közül néhányan megnyerjenek egy darabot, a történelmi pillanatokat megélt gyepbõl.
 
 
A DHL által kiírt, #thisisyourturf elnevezésû verseny megadja az esélyt minden United rajongó számára, hogy a kedvenc hazai pillanatait is õrzõ gyepszõnyeg egy darabját megnyerjék, mely egy rendkívül impozáns, United címerrel ellátott csomagolásban talál gazdára.
 
 
A többek között olyan ikonikus pillanatokat is õrzõ gyepbõl, mint Robin van Persie hihetetlen találata az Aston Villa ellen, vagy amikor Sir Alex utolsó alkalommal tartotta magasba a bajnokság trófeáját, 100 darab díszcsomagolásban lévõ gyeprészlet vár gazdára. Mindössze annyi kell tenned érte, hogy szavazz kedvenc pillanatodra itt.
 

A hivatalos oldalon zajló szavazás élén jelenleg Wayne Rooney ollózós gólja áll 3.088 szavazattal, amit Sir Alex a United 20. bajnoki trófeáját a magasba emelõ pillanata követ 1.791 szavazattal, a harmadik helyen pedig Scholesy bomba gólja áll az Aston Villa ellen, 1.534 szavazattal. 

 

A hírhez tartozó videó megtekinthetõ itt.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!