Új szerepköre lesz Scholes-nak

David Moyes pénteken elmondta, Paul Scholes ideiglenesen visszautasította a lehetõséget, hogy a Manchester United edzõi stábjának tagja legyen, mert a családjával szeretne több idõt tölteni.


A menedzser remélte, hogy a Vörös Ördögök legendáját is alakuló háttérstábjához tudja csábítani azok után, hogy Phil Neville és Ryan Giggs élt a lehetõséggel, így a csapat újabb két névvel bõvült Steve Round, Jimmy Lumsden és Chris Woods érkezését követõen.

Moyes azonban pénteken, elsõ sajtótájékoztatóján megemlítette Scholes jövõbeli szerepét, aki rövid szünet után az Aon Training Complex-ben segítheti a csapatot.

"Be akartam biztosítani, hogy kapcsolatom legyen azzal, mi történt itt korábban" - mondta David, amikor Phil és Ryan kinevezésérõl kérdezték. "Beszéltem Paul Scholes-szal is, de õ egy kis idõt szeretne a családjával tölteni."

 


"Renével [Meulensteen] is beszéltem, de távozni akart. Úgyhogy ezután egyértelmûvé vált Ryan. Õ egy hihetetlen labdarúgó. Fiatal stábtagokat is akartam magam mögött tudni, ezért került a csapatba õ és Phil."

"Paul fantasztikus volt velem és rengeteget akart segíteni" - beszélt Scholes-ra visszatérve. "Talán egy vagy két órát is beszéltünk telefonon. Jelenleg a családjával akar eltölteni egy kis idõt, de amint készen áll, csatlakozik hozzánk."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!