Scholes örülne Fabregas leigazolásának

Paul Scholes szerint Cesc Fabregas érkezése mindenképpen növelné a Manchester United esélyeit abban, hogy megnyerjék a Premier League-et a következõ szezonban.


A Barcelona új menedzsere, Gerardo Martino ragaszkodik ahhoz, hogy Fabregas nem eladó, miután az ex-Arsenal játékos jövõjével kapcsolatban olyan a találgatások láttak napvilágot, miszerint visszatér Angliába és a Manchester Unitedhez szerzõdik.
 
David Moyes nem adta fel a harcot, hogy megszerezze a spanyol válogatott játékost, miután egy interjúban elmondta, hogy a megbeszélések "folyamatban vannak", és Scholes is rendkívül örülne Fabregas érkezésének.
 
Paul Scholes több alkalommal játszott Fabregas ellen, mielõtt bejelentette visszavonulását az elõzõ szezon végén. Az egykori Vörös Ördög úgy érzi, a 26 éves játékos sokat segíthetne a klubnak az következõ szezonokban.
 
"Remek lenne egy minõségi játékost leigazolni" - mondta Scholes a Sky Sports News-nak. "Már bizonyított a Premier League-ben, nyilvánvalóan a Barcelona nagy klub, s nehéz lenne rávenni a távozásra, de ha mégis, akkor erõs a gyanúm, hogy játékosként sikeres lehetne ebben a csapatban."
 
Wayne Rooney nem szerepelt Scholes utolsó mérkõzésén májusban, miután átcsoportosítási kérelmet adott be, s jövõje bizonytalan a klubnál, eközben a Chelsea szeretné megszerezni az angol válogatott csatárt.
 
Moyes nem szívesen adná el Rooney-t, továbbá Scholes is azt tanácsolta a United 10-esének, hogy maradjon az Old Traffordon.
 
 
"Nyilván én azt tanácsolom számára, hogy maradjon" - mondta. "Nem hiszem, hogy bárhol jobb lenne, mint a Manchester Unitednél futballozni, de nem mindenki gondolkodik így. Ha valaki nem boldog itt, akkor mennie kell. Ha Wayne is ezt érzi, akkor ezt kell tennie, de õ egy top, top játékos, és úgy vélem, a United összes játékosa és szurkolója azt reméli, hogy marad."
 
Moyes még nem hozott nagy neveket a klubhoz, mióta megörökölte Sir Alex Ferguson munkáját, míg a szomszéd Manchester City már néhány új arcot leigazolt a nyár folyamán.
 
Ám Scholes ragaszkodik ahhoz, hogy Moyes-on nincs akkora nyomás új játékosok igazolása terén, hiszen rendkívül erõs csapatot örökölt meg.
 
Így folytatta: "Nem hinném, hogy nagy nyomás lenne rajta, mert most érkezett és minõségi csapat áll a rendelkezésére. 18, 19, 20 minõségi játékosa van. Nyílvánvalóan, ha Alex Ferguson itt lenne, biztos lennék benne, hogy 2 vagy 3 játékos érkezne. Ez volt a norma minden szezonban."
 
"Elõzõ idényben 10 ponttal nyertük meg a bajnokságot, véleményem szerint ezen is javítani szeretne a következõ évben. Biztos vagyok benne, hogy David [Moyes] megpróbálja a lehetõ legjobb játékosokat megszerezni, és minden bizonnyal meg is fogja szerezni azt a játokost, akit akar."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!