Turner: A United csatárduója a legjobb

A Manchester United duója, Robin van Persie és Wayne Rooney alkotják a Premier League legjobb csatárpárosát, állítja a Cardiff City-s Ben Turner.


A Kék Madarak középhátvédje és csapattársai vasárnap a címvédõt látják vendégül Walesben, ahol a 25 éves játékosnak Van Persie-vel és Rooney-val kell majd szembenéznie.

 

Turner ebben a szezonben már szembe került Sergio Agüeroval, Fernando Toresszel és Roberto Soldadoval is, de nincsenek kétségei, hogy kik a bajnokság legjobb góllövõi.

 

"Ha nekem kellene összeállítanom egy képzeletbeli csatársort a csapatomban, valószínûleg õket (Van Persie - Rooney) választanám, mert õk már sokat, és sokszor bizonyítottak" - kezdte.

 

"Tudják, hogy világklasszisok, és hogy mi a feladatuk. Vannak más csatárpárosok, amelyekben megvan a potenciál ahhoz, hogy a legjobbak legyenek, de nem hiszem, hogy jelenleg lenne még egy olyan páros, amelyben ennyi gól és tapasztalat lakozik, mert egy klubnál sincs két ilyen játékos, mint õk."

 

Turner korábban már megtapasztalhatta, milyen megízlelni a siker ízét a Manchester United ellen, miután tagja volt annak a Coventry Citynek, amely még 2007-ben kiverte a Vörös Ördögöket a Ligakupából az Old Traffordon.

 

 

Az a siker egy tartalékos United ellen történt, és maximálisan tisztában vele, hogy társaival egy teljesen más csapat ellen kell majd bizonyítaniuk vasárnap.

 

"A legjobb játékosok ellen akarok játszani. Emlékszem, amikor a kupában a Manchester United ellen játszottunk a Coventry Cityvel, és legyõztük õket" - tette hozzá.

 

"De az nem a legjobbjaikból álló csapat volt, úgyhogy amennyire fantasztikus volt legyõzni õket, ugyannanyira éreztük azt, hogy mennyivel jobb lenne a legerõsebb tizenegyük ellen bizonyítani."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!