Cleverley: Tovább kell lépnünk

Tom Cleverley szerint a Vörös Ördögöknek túl kell tenniük magukat a Cardiff elleni kiábrándító eredményen és a szerdai Bajnokok Ligája mérkõzésre kell koncentrálni, hogy bebiztosíthassák a továbbjutást.


 David Moyes csapata 2-1-re vezetett, de Kim Bo-Kyung fejesével - nem sokkal a találkozó vége elõtt - sikerült kiegyenlíteniük a hazaiaknak. Cleverley a MUTV-nek elmondta, hogy bár nagyon nehéz elfogadni az eredményt és mindenki csalódott, de ennek ellenére hiszi, hogy csapata készen áll a szerdai Leverkusen elleni BL mérkõzésre és pontosan tudják, hogy egy gyõzelemmel már biztos továbbjutók.

 

 
"Ez egy nagyon fontos három pont lett volna, ha képesek lettünk volna a végéig kitartani. Fõleg azért is, mert a körülöttünk lévõ csapatok közül volt aki egymás ellen játszott. Az öltözõben mindenki nagyon csalódott. Az eredmény nekünk is legalább annyira kiábrándító, mint a szurkolóknak" - mondta. "Mindenki pontosan érzi, hogy két pontot elveszítettünk. Ennek ellenére a Cardiff minden elismerést megérdemel. Jól játszottak, mi pedig nem voltunk a legjobb formánkban."
 
"Szerdán egy igazán fontos mérkõzést fogunk játszani a Bayer Leverkusen ellen és tudjuk hogy erre kell koncentrálnunk, mert be akarjuk biztosítani a továbbjutást. Ez a meccs egy remek lehetõség lesz, hogy újra felvegyük a ritmust és felrázzuk magunkat a mai eredmény után. Sajnálatos módon két hetet kellett várni a következõ mérkõzésünkre, miután legyõztük az Arsenalt. Azt hiszem, hogy szerdáig most nagyon lassan fognak telni a napok számunkra."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!