Kitüntették a stábot

A klub fõszponzora, az AON, elismerésben részesítette a stábból azt az öt alkalmazottat, akik a legrébben állnak a Manchester United szolgálatában. A kis csoportot még az Arsenal elleni mérkõzésen lepték meg különbözõ ajándékokkal.


Andrea Broadbent, Marie Marron, Barry Moorhouse, Paul Smethurst és Kath Phipps mind be lett mutatva az Old Traffordon, és kaptak egy mezt aminek a hátán a Unitednél eltöltött éveiket lehet látni. Ezen kívûl mindenki szabadon választhatott, hogy milyen jótékonysági célra szeretné elkölteni az AON által felajánlott 1000 fontot.

 
A csoportból Kath dolgozik a legrégebb óta a klubnál, a maga 45 évével. Többnyire recepciósként tevékenykedett az Old Traffordon, késõbb pedig az AON Edzõközpontban. Rio Ferdinand elmondása alapján Kath nagy kedvence a játékosoknak és az edzõi stábnak.
 
 
"Kath megtestesíti azt, hogy mirõl is szól ez a klub. Ez egy család, amely gondot visel azokról az emberekõl akik már régóta itt vannak" - mondta Rio a United Review-nak.
 
"Õ gyakorlatilag a berendezés része. Besétálsz az Old Traffordra és Õt látod. Még mindig csókokat dobál azoknak a férfiaknak akik félig-meddig jól néznek ki, és feleannyi idõsek mint Õ! Zseniális személy, a srácok pedig imádják. Remélem még sokáig fog itt dolgozni."
 
Greg Case, az AON elnöke és ügyvezetõ igazgatója büszke volt, hogy kitüntethette a csoportot, amit így foglalt szavakba: "Ez az öt egyén jól példázza azt a kivételes odászánást és elkötelezettséget a csapat iránt, ami a pályán lévõ játékosokat támogatja."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!