Carroll: De Gea, a megbízható

Elõdje, Roy Carroll szerint David de Gea teljesítménye maximálisan igazolja, hogy a Manchester United miért igazolta le a spanyol hálóõrt.


Bár mostanra kérdés se fûzõdhet hozzá, hogy õ egyértelmûen a Manchester United elsõ számú kapusa, De Geanak nem kis nehézségeken kell átesnie azt követõen, hogy 2011. nyarán hosszas huza-vona után Sir Alex Ferguson szerzõdtette.

 

Carroll egy évtizeddel korábban érkezett az Old Traffordra, és bár most már a Vörös Ördögök következõ Bajnokok Ligája ellenfelénél, az Olyimpiacosnál játszik, az észak-ír portás még mindig élénken érdeklõdik az iránt, hogy mi történik Manchester vörös felében.

 

"Sir Alex kiállt De Gea mellett, több tapasztalatot gyûjtött és mostanra sokkal megbízhatóbban játszik a Premier League-ben" - kezdte Carroll a MUTV-nek.

 

"A mérkõzéseken az látható - õ egy nagyszerû kapus, aki egyre több és több beadásra jön és mozdul ki. Sir Alex hitt benne, és azóta már bizonyította, hogy minden egyes pennyt megért, amit a Manchester United kifizetett érte."

 

 

A védelem utolsó tagjaként De Gea teljesítménye - három kapott gól nélküli mérkõzés - sorozatban három gyõzelemhez segítette a Unitedet, amelyet szeretnének ma tovább nyújtani, amikor a Premier League-ben a West Ham látogat hozzájuk. Carrol 2005-ben éppen a klub mai ellenfeléhez szerzõdött az Old Traffordról, és figyelmeztette David Moyes legénységét, hogy gyenge bajnoki pozíciójuk ellenére kemény ellenfélnek fognak bizonyulni a Kalapácsosok.

 

"Ez egyike lesz azon mérkõzéseknek, amelyre a Unitednek nagyon fel kell készülnie, mert amikor a West Ham nagy csapatok ellen játszik, akkor mindig csak a gyõzelem lebeg a szemük elõtt" - tette hozzá.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!