Bassong: Tartani tudjuk Rooney-t

A Norwich City csapatkapitánya, Sebastien Bassong magabiztosan áll a parádés formának örvendõ Wayne Rooney-val vívandó szombati csatájuk elébe.


A Kanárik a Boxing Day-en 2-1-es vereséget szenvedtek a Carrow Roadon a Fulhamtõl, azt követõen, hogy többek között Wayne Rooney bombájának köszönhetõen a Manchester United 3-2 arányban legyõzte idegenben a Hull City-t.

 

"Ugyanolyan lesz ez, mintha bárki más ellen játszanánk, nem lesz különbség" - kezdte Bassong a Vörös Ördögök vendégjátéka kapcsán.

 

"Igen, Rooney egy sztárjátékos, ezt mind tudjuk, de mi már számtalan remek játékos ellen játszottunk, úgyhogy talán egy kicsit jobban oda fogunk figyelni rá, de semmi több."

 

"Számos magas kvalitású csatár játszik a Premier League-ben, úgyhogy nem fogok csak egy csatárra koncentrálni minden mérkõzésen."

 

"Tudom, hogy játszani fogok ellenük, úgyhogy alkalmazkodnom kell hozzájuk. Minden héten szembe fogok kerülni egy jó csatárral, úgyhogy ha meg akarom mutatni, hogy jó játékos vagyok, akkor hétrõl-hétre alkalmazkodnom kell ehhez."

 

"Wayne Rooney parádés játékos, Anglia sztárja, de a Manchester Unitednek van még számos kiváló játékosa, úgyhogy nem koncentrálhatok csak rá. De szeretem az ilyen kihívásokat, ezért lettem futballista, ezek nélkül ez unalmas lenne."

 

 

A Norwich City menedzsere, Chris Houghton se egy megfélemlített ellenfél vezérekényt nyilatkozott a holnap összecsapás elõtt.

 

"A Manchester United tele van hihetetlen képességû játékosokkal, de mi fogunk otthon játszani, és ez egy lehetõség lesz számunkra, hogy talpra álljunk a tegnapi eredményt követõen" - tette hozzá.

 

"Ez egy olyan típusú mérkõzés, amely mindenkit lelkesedéssel tölt el, kiváltképp a szurkolóinkat, éppen ezért már nagyon várjuk."


TEAMtalk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!