Fletcher és a régi cimborák találkozása

Darren Fletcher újabb nehéz mérkõzésre számít három egykori Vörös Ördöggel szemben, amikor a Manchester United a Sunderland ellen lép pályára az Old Traffordon a Ligakupa elõdöntõjének mai visszavágóján.


A Manchester United egykori védõi, John O'Shea, Wes Brown és Phil Bardsley újra visszatérhetnek az Old Traffordra, ezúttal ellenfélként, az elõdöntõ odavágóján elért 2-1-es elõnyük tudatában, amelyet többek között jól szervezett védekezésükkel érdemeltek ki még a hónap elején.

 

Fletcher, aki mindhármukkal játszott egy csapatban, hiszi, hogy a trió képes lesz ezúttal is hasonlóan lenyûgözõ produkcióval elõrukkolni. Azonban a skót középpályás magabiztos azt illetõen, hogy a két csapat csatája összesítésben az õ gyõzelmükkel fog végzõdni, az elõzõ igen szoros összecsapásukat követõen, amely során a dolgok több, mint nem az õ javukra történtek.

 

"Úgy gondolom, hogy az egy olyan mérkõzés volt, amelyet maximálisan a kezünkben tartottunk, amíg az elsõ félidõ legvégén egy peches gólt nem kaptunk" - kezdte Fletcher a United Review-nak.

 

"1-0-s hátrányba kerültünk és azt hiszem, hogy utána pedig egy jogtalan tizenegyest ítéltek meg ellenünk, amey végül a Sunderland gyõztesgóljának bizonyult, úgyhogy rengeteg dolog történt, amely nem a mi érdekünket szolgálta."

 

"De hogy igazságos legyek a Sunderlanddel: állandóan fedezni tudták a labdát, és a védelmükben három régi barátunk nagyon nehézzé tette a dolgunkat - Bardo, Sheasy és Wes - jó teljesítményükkel, de tudatában voltunk, hogy képesek erre, ugyanis mindannyian nagyszerû játékosok."

 

"Hasonlóra lehet számítani a visszavágón is, és mi pontosan ezt is várjuk tõlük, de nekünk hinnünk kell magunkban, és abban, hogy elég jók vagyunk ahhoz, hogy gyõzni tudjunk."

 

Amikor arról kérdezték, várja-e, hogy újra régi csapattársai ellen léphessen pályára, Darren egyetértett, hozzátéve, hogy a kezdõ sípszó felharsanásától, minden olyan lesz, mintha a múltban soha nem találkoztak volna egymással.

 

 

"Igen, természetesen nagyon jól ismerem Sheasy-t és Wes-t, de amint pályára lépünk, ez már nem jelent majd semmit."

 

"A mérkõzés elõtt majd lesz vidámkodás, de amint elkezdõdik a mérkõzés, már egymás ellenfelei leszünk és minden erõnkkel azon leszünk, hogy legyõzzük õket, és ugyanez igaz rájuk is, mert gyõzni jönnek majd az Old Traffordra."

 

"Errõl szól ez a dolog. Minden barátságot félre kell tenni 90 percig a mérkõzés utánra, nem számít mi az eredmény - talán néhány óra, vagy egy nap múlva már újra barátok tudtok lenni, de addig nem. Pontosan ugyanez történt az elsõ mérkõzésnél is."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!