Ajándékot kaptak a kis szurkolók

A Manchester United védõpárosa, Nemanja Vidic és Rio Ferdinand egy különleges látogatást tett a Francis House Children Hospice-nél, ahol ajándékokkal kedveskedtek a kis betegeknek.


A duó többek között PlayStation4 játékkonzolokat és néhány extra vezérlõt osztott szét a gyerekek nagy örömére. A látogatás egybeesett a létesítmény hétszobás kibõvítésének utolsó simításaival, mely 3.5 millió fontból épült fel Didsbury-ben. 

 
A játékosok találkoztak a súlyos beteg gyerekekkel és családtagjaikkal, továbbá megígérték, hogy eljönnek az új szárny ünnepélyes átadására is.
 
Az eseményt a Manchester United Foundation szervezte, mely rendszeres találkozókat hoz létre a játékosok és kis szurkolóik között, és egyéb más módon is támogatja a betegek gyerekek mindennapjainak szebbé tételét. A United alapítványa az elmúlt 7 évben 666.887 fonttal támogatta a létesítmény munkáját.
 
"A társainkkal együtt mindig várjuk ezeket a találkozásokat. A klubnak már nagy hagyományai vannak a Francis House-zal" - mondta Ferdinand. 
 
"Boldogok vagyunk, ha sikerül mosolyt csalnunk a gyerekek arcára, és ezzel kicsit megkönnyíthetjük a családtagjaik mindennapos áldozatos gondoskodását."
 
Patrick Kelly, aki most 9 éves, de 3 éves kora óta a Francis House-ban kezelik, nagy Manchester United rajongó. Fülig ért a szája, amikor Rio egy dedikált United zászlóval kedveskedett neki, majd játszottak egyet a PS4-gyel.
 
 
"Igazán szórakoztató és izgalmas volt játszani Rióval, bár veszítettem, de legalább elmondhatom magamról, hogy én már játszottam a Manchester United játékosa, Rio Ferdinand ellen" - mondta Patrick.
 
A Francis House vezérigazgatója, David Ireland a következõket mondta: "Óriási izgalom volt a srácokban, amikor Rio és Nemanja beléptek az ajtón. Ha a Unitedtõl látogatnak hozzánk, az mindig egy különleges nap a gyerekek és hozzátartózóik életében. Ezek a látogatások a srácokkal és családtagjaikkal elfeledtetik, hogy milyen hatalmas nehézségekkel kell szembenézniük napról napra. A Francis House feladata, hogy az itt élõ súlyos beteg gyerekek számára tömörítve biztosítsa az olyan élményeket, melyeket egészséges társaiknak egy egész életen keresztül van lehetõségük megtapasztalni."
 


anutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!