Mégsem lesz arab tulajdonosa a Unitednek

Malcolm Glazer kijelentette: a United nem eladó semmi pénzért.


A United nagy népszerûtlenségnek és közutálatnak örvendõ amerikai tulajdonosa tegnap este cáfolta a nap közben felröppent híreket, hogy a katari királyi család közel állna a klub megszerzéséhez 1.5 milliárd font ellenében.
 

Glazer leszögezte, esze ágában sincs elveszítenie uralmát az 5 éve 790 millió fontért megvásárolt klub felett.

 


 

A család szóvivõje szólalt meg az ügyben: „Nincs ajánlat a klubért, de felesleges is lenne bármilyen próbálkozás, mert nem eladó.”
 

A hétvégén felröppent hírek szerint egyébként a királyi családhoz köthetõ Qatar Holdings egy szenzációs, 1.5 milliárd fontos ajánlattal állt elõ a klubért, hogy növeljék hírnevüket a futball világában és népszerûbb legyen országuk a 2022-es Világbajnokságra.
 

A Qatar Holdings más Premier League klubok iránt is érdeklõdik mint például a Chelsea, a Liverpool, a Tottenham és a Newcastle.
 

A hónapban korábban már aktív volt az arab ország, és a futballtörténelem eddigi legnagyobb összegû mezszponzori szerzõdését kötötték meg a Barcelona csapatával, 125 millió font ellenében.
 

Az óriási népszerûtlenségnek örvendõ Glazer család hatalmas kölcsönökbõl fedezte a Manchester United 2005-ös megvásárlását, amelyeket a klubra terheltek, de a rendszeres tiltakozások és tüntetések ellenére sem hajlandóak megválni a csapattól.
 

Daily Star 


Daily Star

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!