Minden idõk legjobb Vörös Ördöge

Vajon a magyar Fanatikusok kiket tartanak a Manchester United történelmének legjobb játékosainak? Erre keresi a választ a ManUtdFanatics.hu.


Felállítottunk egy 100 fõs listát, melyben a klub legeredményesebb, legtöbbet pályára lépõ és korának legjobbjainak vélt játékosai szerepelnek. Persze mint minden ilyen lista, ez sem adott helyen minden labdarúgónak, aki megfordult a Vörös Ördögöknél, sõt megeshet, hogy kimaradtak olyanok, akiket az olvasóink betettek volna a felsoroltak közé mások helyett.

 

Igyekeztünk úgy összeállítani a névsort, hogy a klub történelmének minden korszakából megtalálhatóak legyenek a legjobbnak vélt játékosok. Hogy hogyan alakul majd a rangsor, az csakis az olvasókon múlik, de talán a régmúlt sztárjai hátrányból indulnak, hiszen róluk sokkal kevesebbet tudni, mint a jelen vagy a közelmúlt kiválóságairól. A rangsor a szavazatok alapján alakul, ám nem csak pozitív szavazatot lehet adni egy adott játékosra, hanem ha valaki esetleg úgy gondolja, a listán egy adott játékos túlságosan elöl áll, akár negatív szavazattal is befolyásolhatja annak pozícióját. 

 

Jöjjön a lista: 

 

 

Sports & Games Lists on Ranker

 

Szavazni ezen a héten lehet, egészen vasárnap éjfélig!

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!