Scholes: Jövõre nem leszek a United edzõje

Paul Scholes elismerte, nem számít arra, hogy a következõ szezon során is a Manchester United edzõje lesz.


Scholes az elõzõ hónapban tért vissza a Vörös Ördögökhöz, hogy kisegítse Ryan Giggs-et, aki akkor vette át ideiglenes jelleggel a csapat irányítását David Moyes távozását követõen.

 

Azóta a United már kinevezte új menedzserét Louis van Gaal személyében, akinek Giggs lesz a segítõje, ám Scholes semmit nem hallott saját jövõjével kapcsolatban.

 

"Még nem beszéltem Edward Woodwarddal" - írta az egykori kiválóság a Paddy Poweren megjelenõ blogjában.

 

"Ryan Giggs miatt tértem vissza az elmúlt szezon utolsó pár meccsére, hogy megpróbáljam kisegíteni õt, de nem várok telefonhívásra és nem számítok arra, hogy a következõ szezonban is a Unitednél legyek."

 

 

Scholes - aki tavaly vonult vissza a játéktól és aki 700 mérkõzésnél is többet szerepelt a manchesterieknél - katasztrófálisnak jellemezte a legutóbbi szezont, de elmondása szerint nem csak Moyes a felelõs ezért.

 

"A játékosok nem teljesítettek az utolsó szezonban" - tette hozzá. "A menedzser kissé negatív volt a pályára küldött csapatokkal, de nem voltam ott az edzéseken, amíg Ryan fel nem kért engem, szóval nem tudom megfelelõen megítélni a helyzetet. Megkérdõjelezhetõ, hogy tíz hónap elegendõ idõ volt-e számára, de õ egy kiváló menedzser."

 

"Edward Woodward borzasztóan sokat bizonyítana jelenleg, hogy alkalmas erre a feladatra. Meg kell szereznie azokat a játékosokat, akiket az új menedzser akar. Tavaly ezt nem sikerült megtennie. Ha most sem sikerül neki, nem leszünk az élmezõny közelében."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!