A Modi kormány Sir Alex könyvébõl tanul

Az újonnan alakult, Narendra Modi által vezetett indiai kormány Sir Alex Ferguson önéletrajzi írásából merít inspirációt a jól mûködõ csapatmunka kialakítása érdekében.


Piyush Goel India új energia és megújuló erõforrások minisztere, aki egyébként vérbeli Manchester United rajongó, a kormány 300 köztisztviselõjének, közöttük az elnöknek is kiosztotta a legendás skót tréner könyvét, hogy abból merítsenek inspirációt egy sikeresen mûködõ csapatmunka létrehozásának érdekében.

 
"Itt az ideje, hogy túllépjünk az akadályokon, hogy fokozni tudjuk a teljesítményünket. Meg kell tanulnunk hatékonyan, egy csapatként mûködni. Az üzenet világos, növelnünk kell az összetartozást és átlátható politikát kell folytatnunk" - mondta Mr Goel.
 
Az energiaügyi miniszter által a kormány tisztviselõinek szervezett tréningen a csapatépítésé és a testmozgásé volt a fõszerep. Az eseménnyel kapcsolatban Mr Goel szóvivõje, Rajesh Malhotra a következõket nyilatkozta: "Sir Alex Ferguson az egyik legjobb stratéga a világon. Önéletrajza egy remekmû, ami nagymértékben motiválhatja a kormány tisztviselõit az eredményes csapatmunka végzésben." 
 
Arra a kérdésre, hogy az indiai kormány miniszterei a hajszárító elvet is átveszik-e majd a skót trénertõl a munkájukat nem megfelelõen végzõ tisztviselõkkel szemben, a szóvivõ válasza: "Ó nem, nem hiszem, hogy ez mûködne ilyen szinten. A célunk csupán annyi, hogy minél hatékonyabban tudjunk egy csapatként dolgozni."
 


sportskeeda.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!