Woodward izgatott van Gaal érkezése miatt

A Manchester United ügyvezetõje, Ed Woodward szerint Louis van Gaal mindenkiben nyomot hagyott, akivel csak találkozott a klubnál és úgy véli, a holland szakembert adottságai tették a Vörös Ördögök tökéletes választásává.


Az MUTV-nek adott exkluzív interjúban Woodward elmagyarázta, mennyire csodálja van Gaal közvetlen szemléletmódját.

 

"Hihetetlen energiával van megáldva és ami nagyon fontos, szereti a támadó focit. Ha emlékszel még a kilencvenes évek végi Barcelonájára [amit LvG irányított], hihetetlen, támadó focit játszott és azok a meccsek, amiket 98/99-ben ellenük játszottunk, olyan játékot hoztak, amiket imádnak a Manchester United szurkolói. Ez a DNS-ünk része" - magyarázta Woodward.

 

"A másik, amit szeret az az, hogy esélyt ad a fiataloknak. Számos olyan játékost lehet említeni, akiknek fiatalon megadta a lehetõséget és akik sztárokká váltak. Egyértelmûen ez a Manchester United filozófiája és azt akarjuk, hogy ezt folytassa itt is."

 

"Nagyon kellemes személyiség, aki nagyon nyíltan kommunikál és igazán közvetlen. Kedvelem az ilyen embereket; hiszen én is nagyon közvetlen ember vagyok. Mindent nagyon pedánsan megtervez, ami olyan dolog, amit mi, klubként is nagyon jól megteszünk, hiszen mi is minden részletet alaposan megtervezünk, így ezek jól illeszkednek majd egymáshoz."

 

"Olyan menedzserünk van, aki biztos önmagában, képes nehéz döntéseket meghozni. Amikor felvázolod, mit tesz egy nagyszerû menedzser, az egyik fõ jellemzõ az, hogy nehéz döntések meghozatalára is képes. Egyértelmû, hogy olyan menedzserünk van, aki ezt meg tudja tenni."

 

"Rengeteg jó visszajelzést hallottam róla sok embertõl, és rengeteg jóindulat van õ és stábja felé. Minden emberben nyomot hagyott, akivel csak kapcsolatba került, ami kiváló dolog."

 

 

Az ügyvezetõ azt is nagyon fontosnak tartja, hogy Ryan Giggs része van Gaal regnálásának is.

 

"Louis és köztem nagyon sima beszélgetés zajlott le, amikor Ryanrõl volt szó. Azt mondta, stábjában akarja tudni Ryant. Számukra, mint klub számára fontos a folytonosság, ehhez pedig Ryan a tökéletes személy. Nagyszerû munkát végzett az elõzõ évben és persze már hosszú évek óta a klubnál van, ezért nagyon örülünk ennek a lépésnek."

 

"Igazi egység van a csapatnál, Louis pedig képes adni valami különlegeset, amikor arról van szó, hogy ez az egység még szorosabb legyen a játékosok között. Láthattuk ezt már akkor, amikor az elõkészületek lépéseit megtette, valamint az edzéseken is. Pontosan azt fogja adni, amire számítunk tõle és Ryannel való együttmûködésével remekül meg fogja érteni magát a játékosokkal."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!