Két nagyszerû United gyõzelem a Villa felett

Jó ómen lehet a Manchester Unitednek a következõ heti összecsapás az Aston Villa ellen, miután folytatódnak a küzdelmek a Barclays Premier League bajnokságában.


A Vörös Ördögök márciusban és áprilisban mindig jó esélyekkel szálltak harcba otthon a kiesõjelölt klubokkal szemben, két nagy gyõzelemre emlékszünk most vissza a Unitedtõl, épp a következõ heti ellenféllel szemben. Ezeket a mérkõzéseket éppen 2008 és 2014 március 29-én játszotta a csapat az Aston Villa ellen.


Az elõzõ szezonban egy 4-1-es gyõzelmet ünnepelhettek a srácok, ami azért is volt emlékezetes, mert ez volt Juan Mata elsõ gólja a Vörös Ördögök színeiben, miután januárban igazolt a Unitedhez a Chelsea csapatából.

 


A gólt az 57. percben szerezte, az elsõ félidõben Rooney duplájával húzott el a csapat. Ezután az Aston Villa Ashley Westwood jóvoltából szépíteni tudott, de Javier Hernandez nevetett a végén, ugyanis a 90. percben eldöntötte a találkozót, becserélését követõen.


Hat évet kell visszamenni az idõben ahhoz, hogy egy hasonlóan jó mérkõzésnek köszönhetõen nosztalgiázzunk a Villa ellen. Rooney duplázni tudott ezen a találkozón is, annak a csapatnak a színeiben, akik a legjobb formájukban fogadták ellenfelüket, nem is csoda, hiszen év végén õk lettek Anglia, Európa és a Világ legjobbjai.


Wayne Rooney a szünet után ünnepelhette találatait, az elsõ játékrészben Tevez és Ronaldo voltak eredményesek, 2-0-val fordultak a csapatok. A második etapban Rooney brillírozott és 4-0-ra növelve az eredményt megnyerték a mérkõzést, mely Cristiano Ronaldo sarokkal továbbított góljáról és gólpasszáról is vált híressé. 

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!