Bohui növekvő önbizalma

A Manchester United és a Benfica U19-es csapatai szerdán egy drámai és szórakoztató találkozón 2-2-es döntetlent játszottak az UEFA Ifjúsági Liga harmadik csoportmérkőzésén Lisszabonban.


Nuno Santos és Jose Gomes góljaival 2-0-ra elhúzott a házigazda, majd Joshua Bohui duplájával a Vörös Ördögök fontos idegenbeli pontot szereztek.

 

A döntetlennek köszönhetően továbbra is veretlen Nicky Butt csapata, miután korábban mind a CSKA Moszkva, mind a Basel csapatát legyőzték.

 

Bohui második és harmadik gólját szerezte a kiírásban, miután korábban a CSKA ellen aratott 4-2-es győzelem során is betalált. A lefújást követően a ManUtd.com-nak adott interjújában a korábbi Brentford nevelés elmondta, hogy az önbizalma soha nem látott magasságokban van.

 

„Hogy őszinte legyek, nagyon magabiztos vagyok” – mondta mosolyogva. „Keményen dolgozom edzésen, és ha így teszel, akkor megszerzed az önbizalmat és a tudást, hogy jól csináld.”

 

 

„A srácok segítettek, hogy mindenkinek megmutassam, mit tudok” – folytatta. „Ez természetesen lökést ad és remélhetőleg át tudom menteni a formámat az U23-as csapatba.”

 

Az U19-es csapat legközelebb, október 31-én a Benficát fogadja a Leigh Sports Village-ben és Bohui reméli, hogy a keret összetartása győzelmet eredményez a következő körben.

 

„Nagyon együtt vagyunk” – mondta. „Nem csak a pályán, de azon kívül is. Átmegyünk egymáshoz, beszélgetünk, és ez összeköt minket, így amikor a pályára lépünk, könnyen mennek a dolgok.”

 

„Jól fel fogunk készülni a találkozóra és biztos vagyok benne, hogy mindannyian várjuk, hogy pályára léphessünk és megmutathassuk, hogy mit tudunk.”

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!