Csapathírek az Everton meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer abban reménykedik, hogy Jesse Lingard időben fel tud épülni sérüléséből ahhoz, hogy számításba vehesse a vasárnapi, Everton elleni bajnokin.


Lingard remekelt múlt szombaton a Manchester City 2-1-es idegenbeli legyőzésekor, de a mérkőzésen összeszedett rúgása miatt azóta sem tudott részt venni a Vörös Ördögök edzésein.

 

Solskjaer emellett viszont azt is elárulta, hogy Paul Pogba, Eric Bailly és Timothy Fosu-Mensah a jövő héttől kezdődően már teljes értékű edzésmunkát végezhetnek a felnőtt csapat keretével.

 

"Nem vagyok biztos Jesse-t illetően, de remélem, hogy számíthatok rá" - kezdte Ole újságírók kérdésére válaszolva a csütörtök esti, AZ Alkmaar ellen 4-0-ra megnyert Európa-liga csoportmérkőzést követően.

 

"Ma nem edzhetett, de valószínűleg szombaton ellenőrizni fogjuk az állapotát. Mostanra került nagyon jó állapotba; egészséges volt, kiváló edzésmunkát végzett, szóval reménykedünk."

 

"Jövő héttől Eric Bailly, Timothy Fosu-Mensah és valószínűleg Paul Pogba is megkezdheti a velünk való közös edzésmunkát. Úgyhogy majd meglátjuk."

 

 

A városi derbin győztes kezdőcsapatból csak két játékos maradt a norvég menedzser tegnap esti tizenegyében az Alkmaar ellen: Harry Maguire és Anthony Martial.

 

Martial, Maguire és Ashley Young - aki szintén lecserélésre került - is azonnal a öltöző felé vették az irányt a megszokott cserepadra való leülés helyett, hogy rehabilitációs munkát végezzenek. Feltételezve, hogy egyikük se sérülés miatt hagyta el a pályát, mindegyikük hadra fogható lesz az ideiglenesen Duncan Ferguson irányításával érkező Everton ellen.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Everton

Premier League 17. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!