Ole: Feltölthetik az elemeket a United támadói

Ole Gunnar Solskjaer szerint a téli szünet lehetőséget ad arra, hogy a Vörös Ördögök újratöltődhessenek energiával, erre pedig a támadóknak van különösen szüksége.


A manchesteriek szombaton eredménytelenek maradtak a Wolves elleni hazai bajnokin, de a menedzser elmondása szerint ez inkább támadójátékosai fáradtságának, sem mint önbizalomhiányának tudható be.

 

A United már 10 mérkőzésen van túl 2020-ban, Ole pedig már várja, hogy az előttük álló két hetes szünetben lehetőségük legyen regenerálódni és dolgozni a csapat összjátékán.

 

"Néha vannak olyan mérkőzések, amikor az ember tompának tűnik. De ez nem az önbizalomról szól. Sokkal inkább az energiáról" - mondta a norvég menedzser újságírók kérdésére válaszolva szombati mérkőzés utáni sajtótájékoztatóján.

 

"A szünetet arra fogjuk használni, hogy újratöltsük a kimerült elemeinket. Az időjárás egyre szebb lesz és sokat fogunk a befejezéseinken, a mozgásunkon és a passzainkon dolgozni."

 

"Vannak újonnan érkező játékosaink, néhányan pedig sérülésükből térhetnek vissza hamarosan."

 

"Már nagyon várjuk a szezon utolsó néhány hónapját."

 

 

Az egyik új arc, Bruno Fernandes biztató debütáláson van túl az Old Traffordon, míg Odion Ighalonak most két hét áll majd rendelkezésre ahhoz, hogy összeszokjon társaival.

 

A Sanghaj Shenhuatól a szezon végéig kölcsönben szerződtetett nigériai támadó érkezésével Solskjaernak több opció fog rendelkezésre állni csapata rotálásához.

 

"Ő egy más típusú csatár, aki egy már bizonyított gólvágó. Nagyon jelentős a fizikális jelenléte. Emellett érkezésével lehetőségünk nyílik Mason és Anthony pihentetésére is" - tette hozzá.

 

"Rengeteg mérkőzés vár még ránk. Messzire akarunk jutni az FA-kupában és az Európa-ligában is és ott vannak még a bajnokik is, úgyhogy fontos volt, hogy legyen egy másik típusú csatár is a tarsolyunkban."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!