Scholes: Sancho helyett Kane lenne ideális

A vörös hajú legenda úgy gondolja, elsősorban egy igazi gólvágóra van szüksége a Unitednek, nem szélsőre.


A Vörös Ördögök továbbra is azon dolgoznak, hogy legalább egy angol válogatottat elcsábítsanak az Old Traffordra.

 

A hírek szerint Sancho ügyében kevésbé haladnak jól a tárgyalások a Dortmunddal, mivel a manchesterieknek fogytán a türelmük, viszont egyelőre még nem dőlt el semmi.

 

Azonban Scholes úgy véli, a United túl sok időt és energiát fecsérel a zsenge korú labdarúgó megszerzésére, és nem a megfelelő pozícióban próbál erősíteni. Meglátása szerint sokkal több hasznát venné a csapat egy született góllövőnek, mint egy újabb kreatív játékosnak a szélen.

 

"Szerintem már így is van három Sanchóhoz nagyon hasonló támadónk, még nem állnak azon a szinten, mint ő, de minden potenciál megvan bennük ehhez."

 

"Ha mondjuk Harry Kane-ről cikkeznének, sokkal inkább támogatnám az ő leigazolását a mostani helyzetben. De félreértés ne essék, ahogy mondtam, Sancho top futballista."

 

"A Unitednek vérbeli 9-esre van szüksége, egy gólgépre."

 

 

"Persze meg kell nézni, milyen elképzelései vannak Olénak. Nem úgy tűnik, mintha ilyen típusú támadót preferálna a centrumban. Bár ott van Ighalo, de ő rendre csak a kispadon kap helyet, és onnan áll be az utolsó 15-20 percre, ha rosszul áll az együttes szénája."

 

Amellett, hogy Paul szívesen látná a Tottenham klasszisát Manchesterben, Maguire mellé is el tudna képzelni egy másik vezéregyéniséget a védelem tengelyébe.

 

"Nem érzem azt, hogy mindenáron hozni kellene új bekket" - tette hozzá a 11-szeres Premier League-győztes.

 

"De remek lenne Maguire-höz hasonló játékos a hátsó alakzatba."

 

"Nagy segítségére lenne egy erős és fürge társ, mint amilyen Rio Ferdinand vagy Jaap Stam volt."

 

"Lindelöf és Bailly számára inkább tartalékszerepet osztanék. Egy új emberrel hátul, egy csatárral és Sanchóval kiegészülve elöl, bármelyik gárda méltó kihívója lenne Solskjaer alakulata."


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!