Ole: Kívülről próbálják megosztani a csapatot

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer megerősítette Bruno Fernandes abbeli felhívását, hogy a Vörös Ördögök játékosai maradjanak egységesek az őket széleskörből érő kritikákkal szemben.


A hét közepén a portugál középpályás azzal vádolta az újságírókat, hogy megpróbálnak "bajt keverni" a klub háza táján a Tottenhamtől elszenvedett 6-1-es bajnoki vereséget követően.

 

Amikor újságírók arról kérdezték, hogy a keret miként reagált arra a vereségre, a norvég szakember kijelentette, hogy együtt kell dolgozniuk a továbbiakban is, hogy előrébb tudjanak lépni.

 

"Természetesen kapcsolatban voltunk azokkal is, akik az elmúlt napokat a csapattól távol töltötték" - kezdte.

 

"Ez is egyike az olyan dolgoknak, amin a lehető leggyorsabban túl kell tenni magadat és tovább kell lépni."

 

"Tudjuk, hogy ha csak a legapróbb esélye is felmerül, kívülről megpróbálnak megosztottságot előidézni nálunk. Szerintem Bruno nemrég nagyon jól beszélt arról, hogy mi vagyunk a United és össze kell tartanunk."

 

"Nem hallgathatunk senkire kívülről, továbbra is a magunk útját kell járnunk."

 

 

Fernandes központi szerepet töltött be a United remek teljesítményében a 2019/20-as szezon véghajrájában, nagy hatású produkcióval pedig több fronton is hatalmas elismeréseket váltott ki.

 

A Spurs és a Crystal Palace ellen volt először vesztes csapat tagja a bajnokságban manchesteri mezben, Solskjaer pedig emlékeztette csapata 18-asát, hogy a világ egyik leginkább szem előtt lévő klubjánál a mindennapok része az ilyen helyzetekben őket érő kritika és ármánykodás.

 

"Bruno megérkezésétől mostanáig két bajnoki mérkőzésen volt vesztes csapat tagja úgy, hogy februárban igazoltuk" - tette hozzá Ole.

 

"De ez a kettő gyors egymásutánban született."

 

"Szóval nem szokott hozzá, hogy bajnoki mérkőzést veszít a csapatban, de ez egy jelzés is számára, hogy 'Bruno, üdvözlünk a Manchester Unitedben, ez történik, ha néhányszor veszítünk'."

 

"Kívülről megpróbálnak megosztottságot generálni közöttünk, de ez nem fog sikerülni, mert ez a csapat egy olyan közösség, amely keményen akar dolgozni és össze akar tartani."

 

Ole egy másik középpályásának, Paul Pogbának szavai kapcsán keletkezett pletykákra is reagált, amelyeket a francia válogatott tagjaként mondott jövője kapcsán.

 

"Mint tudják, Paul a mi játékosunk és még legalább két évet a csapatunkban fog tölteni."

 

"Biztos vagyok benne, hogy Paul arra koncentrál, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa a csapatunkban, mi pedig ezt is szeretnénk látni tőle, úgyhogy az elkövetkezendő néhány évben biztos vagyok benne, hogy ki tudjuk majd hozni a legjobbat belőle."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!