Pogba még a válogatott szünet előtt visszatérhet

Ole Gunnar Solskjaer abban reménykedik, hogy Paul Pogba a március végi válogatott szünetet megelőzően újra magára öltheti a Manchester United mezét tétmérkőzésen.


A francia középpályást azt követően, hogy február elején idő előtt el kellett hagynia a pályát az Everton ellen 3-3-ra végzett bajnoki mérkőzésen, combizom sérüléssel diagnosztizálták.

 

Kezdetben arról szóltak a hírek, hogy a Vörös Ördögök 6-osának csak maximum néhány hetet kell kihagynia, de később Ole Gunnar Solskjaer már arról beszélt, hogy februárban biztosan nem számíthat majd a világbajnok játékosra.

 

Most, hogy már márciust írunk, és bár Pogba még mindig nem térhetett vissza a felnőtt csapat edzéseihez, pedig kulcsfontosságú mérkőzések várnak rájuk a hazai és a nemzetközi porondon egyaránt, Ole optimista, hogy valamikor újra számíthat rá együttesében, mielőtt a március 21-i, Leicester City elleni FA-kupa negyeddöntőt követően játékosai válogatott kötelezettségeikre utaznának el.

 

"Abban reménykedek, hogy igen. Mindenképpen" - válaszolta a norvég menedzser újságíróknak, amikor arról kérdezték, a United következő hat mérkőzésén ott lehet-e a csapatban Pogba.

 

"Ő nagyon pozitív. Nagyon keményen dolgozik és tudja, hogy amikor visszatér, akkor nem lesz arra két-három mérkőzésünk, hogy formába lendüljön, szóval keményen készül."

 

"Amikor olyan minőséggel rendelkezel, mint Paul, akkor az erőnléti állapot a legfontosabb - és a mentalitás. Tudod, hogy amikor a nap előbújik Manchesterben, akkor nincs miért panaszkodni."

 

 

Ole középpályán bevethető opciói bővültek vasárnap, amikor Scott McTominay sérüléséből visszatérve végig a pályán volt a Chelsea ellen 0-0-ra végződött bajnoki rangadón.

 

Donny van de Beek szintén visszatérhetett két hetes kihagyásából és a kispadon ült a Stamford Bridge-en.

 

A holland válogatott játékos nem lépett pályára a mérkőzés során és Solskjaer szerint valószínűleg akkor se fog játszani, amikor szerdán este a fővárosban, a Crystal Palace ellen lesz jelenésük.

 

"Még nem tart ott teljesen, ahol mi szeretnénk, vagy ahol ő szeretné" - tette hozzá.

 

"Kérdéses még a játéka a holnapi [szerda] napon."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!