Ole: Lingard kölcsönadása 'kihagyhatatlan' lehetőség volt

Ole Gunnar Solskjaer szerint Jesse Lingard West Ham Unitedhez való kölcsönadásán se a játékosnak, se a Manchester Unitednek nem kellett sokat gondolkodnia.


Januári Kalapácsosokhoz való kölcsönadása óta Lingard hat mérkőzésen négyszer volt eredményes, februárban David Moyes pedig a végleges megszerzésének lehetőségéről nyilatkozott.

 

Az angol válogatott középpályás egy év alatt nem lépett pályára kezdőként egyetlen Premier League mérkőzésen se a Manchester Unitednél, de Solskjaer szerint "végre újra régi önmaga tud lenni".

 

"Ez nagyon jól alakult Jesse, David [Moyes] és a klub számára is" - kezdte Solskjaer, akinek vasárnap nem kell attól tartania, hogy Lingard kísérteni fogja, miután nem léphet pályára anyaklubja ellen.

 

"Tudjuk, hogy Jesse pozíciója a 10-es, nálunk viszont Bruno (Fernandes) játszik ott."

 

"Számomra nem is lehetett kérdés, hogy Jesse-nek újra lehetőséget kell kapnia a bizonyításra és a játékra. Eddig nagyon jól teljesít náluk. Végre visszatért régi önmagához."

 

 

A West Ham United a Premier League idei szezonjának egyik legpozitívabb meglepetése, amelyet jól példáz, hogy vasárnap úgy látogathatnak az Old Traffordra, hogy csak két pontnyira vannak a top4 helyezésektől.

 

"Eddig fantasztikusak voltak" - tette hozzá Solskjaer.

 

"Játszottunk velünk nemrég az FA-kupában, ahol hosszabbításra kényszerültünk. Szoros és kiegyenlített mérkőzés volt."

 

"Neki (Moyes) vannak olyan játékosai, akik képesek gólokat szerezni, kreatívak, jól védekeznek, emellett pedig nagyon veszélyesek a pontrúgásoknál."

 

"David igazán kiváló munkát végez, de mindenki tudta róla, hogy képes erre. Nagyon örülök neki."

 

"Tudjuk, hogy ez egy nagy meccs lesz. A Manchester City-től talán túlzottan messze vagyunk pontszámban, ezért a második vagy a harmadik helyünk megszilárdítására kell koncentráltunk."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!