Ole: Varane győztes típus

Ole Gunnar Solskjaer örül, hogy a már bizonyítottan győztes mentalitású Raphael Varane a következő szezontól az Old Traffordon fog játszani.


A Manchester United kedden jelentette be, hogy megállapodtak a Real Madrid csapatával a 28 éves Varane átigazolási díjáról, a transzfert pedig az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatok és a személyes feltételek tisztázása után véglegesítik.

 

Varane négyszeres Bajnokok Ligája győztes, emellett pedig világbajnok is volt 2018-ban a francia válogatottal. Solskjaer pedig a Brentford elleni 2-2re végződő izgalmas találkozó után beszélt arról, hogy nagyon izgatott a védő érkezése miatt.

 

"Természetesen nagyon örülök, hogy sikerült egyezségre jutnunk a Real Madriddal" - mondta a menedzser. "Bizonyítottan győztes mentalitású játékos, akit sok-sok éven át követtünk. Tudom, hogy Sir Alex nagyon közel állt a szerződtetéséhez, most pedig sikerült őt megszereznünk mégha a karrierének az elején már túl is van."

 

 

"Az egész pályafutása alatt bizonyította, hogy elsősorban jó ember. Profi és mindent megnyert, amit csak lehetett és még mindig nyerni akar."

 

Mivel Varane heteken belül már a második nagy új igazolása a klubnak Solskjaer úgy véli, hogy a Manchester United megmutatta, hogy milyen ambícióik vannak.

 

"Nagyon örülök, hogy mindkét játékost beilleszthetem a csapatomba. Az igazolások során a klub megmutatta, hogy milyen ambíciói vannak. Először megszereztük a világ futballjának legizgalmasabb fiatal támadóját, Jadon Sanchot, valamint a világ egyik legjobb belső védőjét."

 

"Érkezésükkel tovább bővülnek a lehetőségeink és különböző játékmódokat tudunk majd használni. Alig várom már, hogy a pályára küldhessem, remélem minél hamarabb megérkezik."

 

Varane aláírásáig a szokásos orvosi vizsgálatok vannak még hátra és néhány személyes feltételben kell még megegyezni. A COVID19 járvány miatti folyamatos korlátozások miatt a szervezés néhány napot igénybe vehet, de Solskjaer elmagyarázta, hogy vannak lehetőségek, amikkel gyorsítani lehet az ügymeneten.

 

"Tudomásom szerint a klub a lehető leggyorsabb megoldáson dolgozik annak érdekében, hogy minden rendeződjön. Még nem tudom, hogy pontosan hány napról beszélünk, Természetesen amint lehet érkezik Angliába betartva a vízummal kapcsolatos előírásokat, valamint a Brexit és a karantén rendelkezéseket is."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!