Varane búcsúja a Real Madridtól

Leendő új igazolásunk, Raphael Varane emelkedett és érzelmekkel teli búcsú üzenetet írt a Real Madridnak a Manchester Unitedhez történő átigazolását megelőzően.


Kedden este került hivatalosan bejelentésre, hogy a Vörös Ördögök egyezségre jutottak a francia válogatott védő leigazolásáról a spanyol fővárosi klubbal, a transzfer véglegesítéséig azonban még hátra van a kötelező orvosi vizsgálat és a személyes feltételekben való megegyezés.

 

A klub közleményére a világ Manchester United szurkolóinak milliói közöltek izgatottságuknak hangot adó üzenetet a közösségi médiában és már mindenki nagyon várja, hogy a közeli jövőben véglegesítésre kerülhessen az ügylet.

 

Az Old Traffordra történő igazolás egy új, izgalmas fejezetet nyit majd Varane karrierében 10, trófeákkal teletűzdelt madridi idényt követően, ahol a világ futballjának egyik legsikeresebb és legelismertebb védőjévé avanzsált, többek között négy Bajnokok Ligáját és három spanyol bajnoki címet nyerve.

 

Raphael kiemelkedő karakterének megnyilvánulásaként hosszú üzenetet jelentetett meg a Real Madrid szurkolóknak címezve, visszamelékezve a klubnál eltöltött évtizedére.

 

"Az elmúlt néhány nap tele volt számomra érzésekkel és érzelmekkel, amelyeket most szeretnék megosztani veletek" - kezdte a 28 éves játékos hivatalos Instagram profilján.

 

"10 lenyűgöző és csodálatos Real Madridnál töltött évet követően, a klub, amelyet mindig a szívem legmélyén fogok számon tartani, eljött a nap, hogy búcsút intsek."

 

"2011-es megérkezésem óta együtt minden elvárást felülmúltunk és olyan dolgokat értünk el, amelyről álmodni sem mertem. Szeretnék köszönetet mondani mindenért, amit tettek értem az összes edzőnek és mindenkinek akivel együtt dolgoztam a klubnál."

 

"Emellett nagyon hálás vagyok az összes Madridistának, akik rengeteg szeretettel halmoztak el, az általuk támasztott nagy elvárások pedig arra sarkalltak, hogy mindig a legjobbamat nyújtsam és minden egyes sikerért megharcoljak."

 

 

"Abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy a világ legjobb játékosaival osztozhattam egy öltözőn. Számtalan győzelmet arattunk, amelyeket sosem felejtek, köztük a 10. Bajnokok Ligája győzelmet jelentő "La Decima"-t. Hatalmas kiváltságként élem meg, hogy lehetőségem volt átélni ezeket a különleges pillanatokat."

 

"Végül, szeretnék köszönetet mondani minden spanyol embernek, különösen Madrid városának, ahol a két gyermekem született. Ez az ország mindig nagyon különlegesen kezelt engem. Minden szempontból lenyűgöző utazás volt ez számomra. Azzal az érzéssel távozom, hogy mindent megtettem és egyetlen dolgot se változtatnék meg a közös történetünkben."

 

"Új fejezet veszi számomra kezdetét..."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!