Ole friss információi Varane érkezéséről

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer friss hírekkel tudott szolgálni Raphael Varane érkezésével kapcsolatban.


A klub július 27-én jelentette be, hogy megállapodást kötöttek a Real Madrid csapatával a francia védő átigazolásával kapcsolatban, feltéve, hogy sikerül megegyezniük a személyes feltételekben, illetve az orvosi vizsgálatok során is minden rendben lesz.

 

A hír hallatára a szurkolók elég hamar kifejezték véleményüket a közösségi médiában és a játékostársak reakció is maradhattak el. David May szerint például Varane nem jobb a United jelenlegi védői közül senkinél, míg Paddy Crerand egyenesen Rio Ferdinandhoz hasonlította a francia világbajnokot. 

 

Varane-t maga Solskjaer is született győztesnek titulálta és ezek után a dicséretek után a szurkolók mielőbb tudni szeretnék, hogy mi történik jelenleg a transzfer ügyében.

 

 

A klubmédiának adott interjújában Ole elmondta, hogy az átigazolás véglegesítése a papírmunka miatt kicsit késett. Azt is elárulta, hogy Varane keményen dolgozik, hogy minél előbb pályán láthassák őt a csapat szurkolói és reméli, hogy mielőbb pont kerül az ügymenet végére.

 

"Sok a papírmunka a Brexit és egyéb dolgok miatt, de nem szeretnék belemenni a politikai dolgokba. A vízuma néhány napot késett, de egyébként vele minden rendben van, egészséges. Első körben az orvosi vizsgálatokon esik át, de biztos, hogy minden rendben lesz."

 

Az ESPN-nek adott interjújából az derült ki, hogy Sancho és Varane a csapat utolsó felkészülési mérkőzésén még nem fognak pályára lépni. Őket leszámítva azonban a norvég bizakodó, hogy a legtöbb játékosa már ott lehet az Everton ellen, majd egy hét múlva mégtöbben a Leeds elleni bajnokin.

 

"Még mindig nem edzettek velünk és meg kell majd néznem, hogy hogy vannak. Nem látom annak az esélyét, hogy az Everton ellen játszani fognak, de remélhetőleg a Leeds ellen már készen lesznek, legalább arra, hogy a kispadra leüljenek."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!