Hivatalos: Bemutatták Varane-t

A Manchester United örömmel jelenti be Raphael Varane szerződtetését, mely kontraktus értelmében a francia védő 2025-ig a Vörös Ördögök játékosa lesz.


A 28 éves Varane a világ labdarúgásának egyik legsikeresebb játékosa és eddigi pályafutása során több, mint 19 trófeát nyert, köztük négy Bajnokok Ligáját, három spanyol bajnoki címet és 2018-ban világbajnokságot is. A válogatottban 79 alkalommal szerepelt és tagja volt a franciák Európa-bajnoki keretének is.

 

Raphael Varane: "A Manchester United a világ egyik legikonikusabb klubja és nem tudtam visszautasítani a lehetőségét annak, hogy ide igazoljak és a Premier League-ben játsszak. Még mindig ott tartok, hogy mégtöbbet akarok elérni a karrierem során és tudom, hogy egy olyan csapathoz csatlakoztam, amely tele van nagyszerű játékosokkal, akik ugyan olyan elszántsággal lépnek pályára minden meccsen és trófeákat akarnak nyerni."

 

"Láttam, hogy mekkora előrelépés történt az elmúlt években a csapatnál és miután beszéltem a menedzserrel egyértelmű volt, hogy csatlakozni szeretnék, mert ez a klub készen áll a legmagasabb szintű játékra. Szeretnék maradandót alkotni, hogy méltó részese lehessek ennek a jeles történelemmel rendelkező klubnak."

 

 

Ole Gunnar Solskjaer: "Nagyon örülök, hogy sikerült az elmúlt 10 év egyik legjobb védőjét leigazolnunk. Raphael egy győztes alkat, aki már számos alkalommal bizonyított. Hosszú időn keresztül nyomon követtük a pályafutását és tudjuk, hogy mennyire elkötelezett játékos. Nagy tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi porondon is és a képességeit hozzáadva a kerethez az egyik vezérévé válhat a csapatnak."

 

"Egyedülálló játékos hatalmas tudással, akitől a fiatal játékosok is sokat tanulhatnak majd. Mindent megnyert, amit csak lehetett, de tudom, hogy továbbra is sikeréhes és már alig várom, hogy a csapatban üdvözölhessem."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!