Jadon Sancho debütált

Jadon Sancho debütálhatott a Manchester United csapatában az 5-1-re végződő Leeds United elleni mérkőzésen, minden szempontból nagyszerű napot zárva.


A Borussia Dortmundból érkező nyári igazolás Daniel James-t váltotta 15 perccel a mérkőzés vége előtt, amikor már a Vörös Ördögök négy gól különbséggel vezettek a vendégekkel szemben. 

 

Bruno Fernandes mesterhármast szerzett a Vörös Ördögök színeiben, Mason Greenwood és Fred szintén betaláltak. Luke Ayling szépített ugyan egy hatalmas bombagóllal egyből a szünet végét követően, mielőtt "ámokfutásba" kezdett volna a United csapata a Stretford End nézői előtt. 

 

Habár nem esett több gól miután Sancho a pályára érkezett, ez egy tökéletes alkalom volt a 21 éves játékosnak, hiszen a csapat egy élvezetes délutánt varázsolt a stadionba kilátogató közönség számára. 

 

Az United  hűséges szurkolói teltházat csináltak 18 hónapja először az Old Trafford-on, akik a mérkőzés előtt egy újabb, friss arcot láthattak Raphael Varane személyében.

 

 

Varane szerződtetését nemsokkal a mérkőzés kezdése előtt jelentették be hivatalosan és a francia játékos parádésan kivonult a pályára a jelenlévő szurkolók legnagyobb örömére. 

 

Még legalább egy hetet kell várnunk arra, hogy a vb győztes játékost United mezben láthassuk, de Jadon számára a mai nap egy olyan nap, amelyre mindig emlékezni fog.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!