Varane újra egy csapatban Ronaldoval

A Manchester United védője, Raphael Varane örül, hogy az Old Traffordon újra egy csapatban játszhat Cristiano Ronaldoval.


Ronaldo 12 év elteltével visszatér a Vörös Ördögökhöz miután kedden reggel hivatalosan is megerősítették a szerződtetését. A 36 éves játékos két éves szerződést írt alá, ami egy esztendővel meghosszabbítható.

 

Varane, aki vasárnap debütált a Unitedben a Farkasok elleni 1-0-ra megnyert bajnokin 2011 és 2018 között együtt játszott a portugál klasszissal a Real Madrid színeiben.

 

A páros 200 alkalommal szerepelt a Blankóknál és 4 Bajnokok Ligája címet, 3 FIFA klub világbajnokságot, 2 La Liga-t és 1 Spanyol-kupát nyertek. 

 

 

A 28 éves francai védő 8 évvel fiatalabb portugál társánál és tisztában van azzal, hogy a Vörös Ördögök legendája milyen hatással lehet majd a csapatra. Varane úgy véli, hogy sikereik sorát képesek lesznek az Álmok Színházában folytatni Ole Gunnar Solskjaer fiatal csapatában.

 

Raphael elmondta, hogy mindenben támogatni fogja Ronaldot annak érdekében, hogy a korábban Manchesterben szerzett 118 találata tovább gyarapodjon és, hogy újabb trófeákat nyerjenek a csapattal.

 

"Nagyon boldog vagyok" - mondta Varane még a Molineux-ban a vasárnapi bajnokit követően. "Ő egy legenda és minden játékos tanulhat tőle, akivel együtt játszik. Nagy segítségére lesz a fiatal játékosoknak és a csapatnak is, mivel soha nem áll le a góltermeléssel."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!