Közel lehet Woodward utódjának kinevezése

A Manchester United közel áll ahhoz, hogy Ed Woodward utódjaként Richard Arnoldot nevezze ki a klub új ügyvezető igazgatójának.


A bejelentésre leghamarabb a következő hónap során kerülhet sor, a klub élén történő őrségváltás pedig újult optimizmus közepette történhet meg Cristiano Ronaldo Old Traffordra való visszatérésével.

 

Arnold, aki jelenleg a Manchester United cégcsoportért felelős ügyvezetője, úgy tudni, hogy legalább két másik United vezetőségi taggal van harcban a szóban forgó pozícióért - amely a brit sport világában az egyik legnagyobb hatalmat jelenti.

 

A Manchester United még a hamvába holt Európai Szuperliga krízis közepette, áprilisban jelentette be, hogy Ed Woodward az év végével távozik tisztségéből.

 

A hat angol alapító klub gyors visszalépését leginkább az okozta, hogy a szurkolók tüntetésbe kezdtek saját csapatuk tulajdonosai ellen - amelyek közül a leghangosabb és leglátványosabb az Old Traffordon történt, ahol a május eleji Liverpool elleni szuperrangadót emiatt el is kellett halasztani.

 

 

Az amerikai NASDAQ értéktőzsdén is jegyzett InterVoice technológiai cégnél egykoron ügyvezetői pozíciót betöltő Arnold korábban a United kereskedelmi igazgatójaként is dolgozott és 2005 óta tevékenykedik Woodward beosztottjaként.

 

A Manchester United szóvívője szombaton nem kívánta kommentálni az általa csak "pletykaként" jellemzett információkat.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!