Jelenlegi United játékost csábított Rangnick

A Manchester United frissen kinevezett menedzsere, Ralf Rangnick izgatottan várja, hogy a csapattal dolgozhasson, ahol szerinte a fiatalság és a tapasztalat tökéletes egyensúlyban van, mégis egy játékost kiemelt, akit korábban ő is le szeretett volna igazolni.


A 63 éves német szakember egy exkluzív interjú keretein belül beszélt a játékoskeretről és a szezon hátralévő részére vonatkozó terveiről.
 

Rangnick elárulta, hogy elégedett a csapat minőségével, illetve, hogy van a keretben egy olyan játékos, akit annak idején megpróbált ő is az egyik korábbi csapatához csábítani.

 

"Nagyon izgatott vagyok" - nyilatkozta mosolyogva Ralf Stewart Gardnernek, a klubmédia riporterének. " - Úgy gondolom, hogy van egy csomó minőségi, fiatal játékosa a csapatnak. Jadon Sanchot pedig még a német Bundesligából ismerem.

 

"Ami azt illeti, találkoztam vele Londonban, mikor még 17 éves volt. Akkoriban próbáltuk a Leipzig csapatához csábítani, ő pár hónappal később mégis a Dortmundot választotta, ami végül az ő szemszögéből nem volt rossz döntés."

 

"Mason Greenwood, Marcus Rashford mindketten minőségi fiatal tehetségek, továbbá rengeteg nagy tapasztalattal rendelkező top játékos van még a keretben. Együtt dolgozni ezekkel a játékosokkal és segíteni nekik, hogy jobbá váljanak, igen, ez az amit nagyon várok."

 

 

Sancho 2017 augusztusában csatlakozott a Borussia Dortmund csapatához az átigazolási időszak utolsó napján, miután a Manchester City-ben nem kapott lehetőséget a felnőtt csapatban, így csak az akadémián tudott érvényesülni.

 

A hírek szerint Jadon sok klub érdeklődését felkeltette, többet között annak a Leipziegnek is, ahol Rangnick munkálkodott, ő mégis a Dortmundot választotta, ami jó döntésnek bizonyult, ugyanis a Sárga-feketék 7-es számú mezében kiváló játékossá vált.

 

A német csapatban négy szezon alatt 137 alkalommal lépett pályára, ez idő alatt 57 gólpasszt és 50 gólt termelt, ezt követően tért vissza Angliába, a United csapatához és most Rangnick kezei alatt pallérozódhat tovább.

 

A villámgyors szélső ismét jó teljesítménnyel rukkolt elő a 3-2-re végződő Arsenal elleni győztes mérkőzésen csütörtökön. Remélhetőleg megtartja ezt a formát, ami miatt november hónap legjobb United játékosa díjára is nevezték.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!