Varane elárulta mit szokott mantrázni

Raphael Varane elárulta, hogy egészen fiatal kora óta van egy mantrája, ami végigkísérte őt egészen pályafutása csúcsáig.


A francia védővel az Inside United magazin legújabb számában olvasható egy exkluzív interjú, melyben a világbajnok játékos elárulta, hogy válogatottsága elején sok viszontagsággal kellett megküzdenie azért, hogy stabil tagja lehessen a nemzeti csapatnak.

 

Elárulta azt is, hogy tinédzser korában is voltak nehezebb időszakai, főleg, amikor bentlakásos iskolába kellett járnia, ám végül megmutatta jellemét, szilárdságát melyeknek köszönhetően ma a világ egyik legjobb védőjeként tartják számon.

 

Amikor erről az időszakról kérdezték, Varane elmondta: "Igen, nem volt könnyű számomra. Nagyon elfoglalt és fáradt voltam, de az iskola mindig is nagyon fontos volt számomra, ahogy a futball is. Nehéz volt mindkét fronton jól teljesíteni, de édesanyám és édesapám segítettek abban, hogy bírjam."

 

 

"Szerintem ez remek lecke volt számomra. Megtanultam erősnek lenni, küzdeni és azt, hogy soha nem szabad feladni."

 

Ez az acélos mentalitás már a Lensnél töltött időszakban is remekül állt a fiatal Raphaelnek és továbbvitte magával a Real Madridhoz, illetve vele van most, a Unitednél is. A 28 éves játékos elárulta azt is, hogy van egy mantra, amelyet először a Francia Labdarúgó Szövetség szövetség fejlesztési központjában, Pole-Espoirsban hallott és ez segít neki bármilyen probléma leküzdésében.

 

A mantra lefordítva nagyjából a következő: "A zuhanás megengedett, a felemelkedés kötelező."

 

"Igen, ezt fiatalabb koromban tanultam" - mondta. "Méghozzá akkor, amikor megsérültem. Ma már tudom, hogy ez nyilvánvaló, de fiatalon kell megtanulni, hogy amikor nehéz, akkor kell igazán megmutatni a jellemedet és erősebben visszatérned. Ez nagyon fontos."

 

Arra a kérdésre, hogy használja-e ezt a mantrát manapság is egészen egyszerűen ennyit válaszolt: "Mindig!"


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!