Csapathírek a Brentford meccs előtt

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick arra számít, hogy az elmúlt időszakhoz képest bővebb merítési lehetőségekből válogathat, amikor szerdán a Brentfordhoz látogatnak.


A hétközi lesz az első tétmérkőzés a Méhekkel 1975 óta, bár a két csapat éppen az idei felkészülési szezonban már találkozott egymással, amikor az Old Traffordon 2-2-es döntetlenre végeztek.

 

Luke Shaw és Scott McTominay szombaton az Aston Villa ellen letöltötték egy mérkőzéses eltiltásukat, míg Marcus Rashford illetve Cristiano Ronaldo pedig kisebb sérülésük után újra harcban lehetnek a kezdőcsapatbeli tagságukért.

 

"Cristiano és Marcus edzettek tegnap, szóval ma is fognak" - magyarázta Rangnick hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatója keretében.

 

"De én a Villa elleni meccset megelőző sajtótájékoztatón is meg voltam róla győződve, hogy számíthatok Cristiano játékára, aztán mégsem volt bevethető."

 

"Szóval meg kell várnunk az egy óra múlva kezdődő mai edzésünket. De azt hiszem, hogy mindketten hadrafoghatóak lesznek."

 

 

Bár a héten már újra edzésbe állhatott, Paul Pogba még továbbra sincs játékra alkalmas állapotban.

 

Anthony Martial nem edzett együtt a csapattal, de Rangnicknak még döntést kell hoznia arról, hogy számításba veszi-e a Brentford Community Stadiumban.

 

"Ő nem edzett tegnap és tegnapelőtt sem" - tette hozzá a német szakember.

 

"Valószínűleg ma állhat újra edzésbe. Ezt követően fogok majd döntést hozni arról, hogy nevezem-e a meccsnapi keretbe vagy sem. Majd meglátjuk."

 

Aaron Wan-Bissaka a hétvégén betegség miatt hiányzott, Harry Maguire azonban már a kispadra leülhetett a Villa Parkban sérüléséből való felépülését követően.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Brentford - Manchester United

Premier League, 17. forduló
(elhalasztott mérkőzés)

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!