Rangnick: Varane eddigi legjobb teljesítményét nyújtotta

Ralf Rangnick szerint Raphael Varane eddigi legjobb teljesítményét nyújtotta a Middlesbrough elleni találkozón és örül annak, hogy a francia védő újra fitt és formában van.


Varane 17. alkalommal lépett pályára a Vörös Ördögök színeiben a Boro elleni FA-kupa találkozón, ez a szám pedig már magasabb is lehetne, ám a világbajnok játékosnak kétszer is kényszerpihenőt kellett tartania sérülés miatt, viszont 2022-ben a csapat mind a 6. találkozóján pályán volt.

 

Raphael lenyűgöző teljesítményt nyújtott Harry Maguire mellett Chris Wilder csapata ellen, bár sajnos hiába domináltak a házigazdák a találkozón, nem tudták kihasználni fölényüket, így csupán Jadon Sancho tudott gólt szerezni még az első játékrészben.

 

A francia védőnek ugyan még a hosszabbítás előtt el kellett hagyni a pályát és helyére Phil Jones érkezett, de Ralf Rangnick elárulta, hogy nincs semmi baja és bevethető lesz a Bordók elleni bajnokin. A német mester abban bízik, hogy több hasonló teljesítményt fog látni Varane részéről a Burnley elleni, rendkívül keménynek ígérkező mérkőzéssel kezdve.

 

 

"Azt hiszem valóban megérkezett és fizikálisan is remek állapotban van, nincsenek gondjai a sérülésekkel. Nagyon jó teljesítményt nyújtott Harry mellett a védelemben egészen a csere pillanatáig."

 

"Szerintem ez volt az eddigi legjobb meccse itt, úgy játszott, ahogy egy bajnok csapatban szereplő védőnek kell és örülök, hogy holnap is rendelkezésemre áll. Bízom benne, hogy a Burnley ellen is hozza majd a pénteki formáját és ugyanazt a jó teljesítményt láthatjuk majd tőle, mint a Boro ellen."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Burnley - Manchester United

Premier League, 24. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!