Csapathírek a Brighton meccs előtt

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick már Fred játékára is számíthat a kedd esti, Brighton & Hove Albion elleni hazai bajnoki mérkőzésen.


A Vörös Ördögök holnap, magyar idő szerint este negyed 10-től a döntetlenspecialista Brighton ellen szeretnének visszatérni a győzelem útjára, akik az egész szezont figyelembe véve csak négy mérkőzésen veszítettek a Premier League-ben.

 

A Southampton ellen elért 1-1-es eredményt követően a manchesteriek vállára nyomás fog nehezedni, hogy a maximálisan megszerezhető pontokat tartsák otthon annak érdekében, hogy a szezon végéhez közeledve biztosítsák helyüket a következő szezonbeli Bajnokok Ligája indulást érő pozíciókban.

 

A jó hír, hogy Fred ismét edzésbe állt és bevethető állapotban van. A szezon során sokat a pályán lévő középpályás pozitív koronavírus tesztet produkált miután hazatért a brazil válogatottból és karanténba kellett vonulnia.

 

Mindazonáltal Edinson Cavani nem lesz ott a meccsnapi keretben, miután egy múlt heti edzésen olyan lágyék sérülést szenvedett, amely után orvosi ápolásra is szorult és így kihagyta a Szentek elleni szombati döntetlent is.

 

Sípcsont problémája miatt Nemanja Matic ezúttal sem lesz játékra alkalmas állapotban.

 

 

"Fred újra hadrafogható lesz" - erősítette meg a német szakember hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján.

 

"Emellett tagja lesz a holnapi meccsnapi keretnek is. Edinson továbbra sincs játékra alkalmas állapotban és ugyanez mondható el Nema kapcsán is.

 

"A többiek jól vannak. Alex [Telles] visszatérhet a meccsnapi keretbe és már a Southampton ellen is ott volt, úgyhogy rá is számíthatok."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Brighton & Hove Albion

Premier League 18. forduló elhalasztott mérkőzés, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!