Amiért Ralf lecserélte Pogbat

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick magyarázattal szolgált Paul Pogba második félidei lecserélésére a Leedes United ellen 4-2-re megnyert mérkőzésen.


A nagyhatású francia középpályás a kezdőcsapatban kapott helyet a Nyugat-Yorkshire-i alakulat ellen, a pályán töltött 70 perce során pedig kulcsfontosságú hatással volt a támadásépítések szervezésére.

 

Mivel Pogba csak nemrég térhetett vissza hosszúra nyúlt sérüléséből, Rangnick mindenképpen szeretett volna magyarázattal szolgálni a világbajnok játékos lecserélésére, emellett pedig arra is, melyik a 6-os számú játékos legjobb pozíciója a pályán.

 

"Jól teljesített az első játékrészben, de nem a szélről indulva játszott, hanem Brunoval együtt a két 8-asunk egyikeként" - kezdte Ralf mérkőzés utáni értékelése során.

 

"A széleken Jesse Lingarddal és Jadon Sanchoval játszottunk, Pogba pedig remekelt, de 60 perc után azt láttuk, hogy kezd fáradni, ami egy ilyen hosszú sérülés miatti kihagyást követően teljesen normális."

 

"Nagyszerű volt azonban, hogy Fred és Anthony Elanga személyében két energetikus játékost tudtunk becseréléni."

 

 

Mivel beállásukat követően Fred és Elanga is betalált, a United elkerülte a nagyobb bajt azt követően, hogy Marcelo Bielse legénysége 60 másodperc leforgása alatt két gólt szerezve 2-2-re egyenlített a szünet után.

 

A Vörös Ördögök az ősi rivális felett aratott sikerrel megőrizték negyedik helyüket a Premier League-ben, Rangnick pedig elárulta, hogy a cseréivel, így Fred és Elanga pályára küldésével nem az volt a célja, hogy a győzelmi esélyeiket növelje...

 

"A legjobb része a meccsüknek, hogy mindketten eredményesek tudtak lenni, de igazából nem azért hoztam be őket, hogy gólt szerezzenek" - tette hozzá.

 

"Sokkal inkább arról szólt az egész, hogy energiát kölcsönözzenek a csapatnak, ezzel elősegítve, hogy az első félidőben látotthoz hasonló stílusban tudjunk tovább játszani."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!