Varane bevetésre kész

Raphael Varane elmondása szerint teljesen fitt és készen áll arra, hogy visszatérjen a pályára.


A 28 esztendős játékos az utóbbi időben kulcsfontosságú tagja lett a csapatnak és a múlt hétvégi, Manchester City elleni bajnokit leszámítva 2022-ben minden meccsen szerepelt a Unitedben. 

 

Varane, ahogy Luke Shaw is pozitív COVID teszt miatt maradt le a 4-1-es vereséget hozó találkozóról, azonban a francia védő szerdán már a többiekkel edzett a carringtoni edzőközpontban és megerősítette a klubmédiának, hogy felépült és készen áll, hogy a legjobb 4 közé igyekvő csapat tagja legyen már a szombati, Tottenham elleni összecsapáson is.

 

"Igen, jól vagyok, rendesen tudtam edzeni is. Sokkal jobban érzem magam és készen állok arra, hogy segítsem a csapatot és csak előre tekintek."

 

Raphael a két csapat előző találkozóján is a pályán volt a hátsó hármas tagjaként, amikor a Vörös Ördögök a Liverpooltól elszenvedett súlyos vereséget követően 3-0-ra legyőzték idegenben a Spurst. Azóta mindkét klubnál menedzsert cseréltek, de a védő úgy érzi, hogy azon a találkozón nyújtották eddig a szezon legjobb teljesítményét, ami remek példa számukra a visszavágó előtt.

 

 

"Igen, az egy nagyon jó meccs volt. Úgy gondolom, hogy nagyon jól játszottunk és tartottuk magunkat a tervhez. Szerintem nagyon stabilak voltunk és nagyszerű eredményt értünk el."

 

A Tottenham egy 5-0-s győzelemmel hangolódott a szombati mérkőzésre többek között Harry Kane bravúros szereplésének köszönhetően és 2 pontra megközelítették a tabellán Rangnick csapatát. Varane, Maguire és Lindelöf az őszi találkozón sikeresen kivette a játékból Kane-t, a francia játékos pedig már nagyon várja, hogy újra összemérje tudását az angol gólvágóval.

 

"Nagyon jó formában van és nagyon jó játékos. Szeretek a világ legjobb játékosai ellen játszani és a Premier League-ben rengeteg jó támadó van. Minden meccs kihívás, amire fel kell készülnünk. Az ilyen játékosok ellen minden pillanatban készen kell állni és folyamatosan koncentrálni kell. Nem hagyhatunk neki sok helyet, mert nagyon jó. Készen kell állnunk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Tottenham

Premier League, 29. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!