Varane motivációs üzenete

Raphael Varane ígéretet tett arra az Atletico Madrid elleni Bajnokok Ligája búcsút követően, hogy a Manchester United erősebben tér majd vissza.


Renan Lodi első félidőben szerzett góljával a spanyolok jutottak tovább az Old Traffordon megrendezett keddi összecsapást követően a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe 2-1-es összesítéssel.

 

A Varane-t is soraiba tudó védelmet csak egyszer tudták áttörni a vendégek, ám ez döntő fontosságúnak bizonyult, hiszen a brazil védő találatára a Vörös Ördögök részéről nem érkezett válasz.

 

A francia válogatott játékos közel állt a gólszerzéshez, ám Oblak a 77. percben védeni tudta fejesét. Varane a találkozót végül csapatkapitányként fejezte be, miután Harry Maguire-t lecserélték és helyére Juan Mata érkezett.

 

Varane szerdán Instagram oldalán tettt közzé egy bejegyzést, melyben leírta, hogy a Vörös Ördögöknek össze kell tartaniuk. 

 

 

A Bajnokok Ligája kiesés egyben azt is jelenti, hogy a United ebben a szezonban sem szerez trófeát, ám a legjobb 4 közé még bekerülhetnek. Rapha megköszönte a szurkolóknak a támogatást és azt mondta, hogy folytatniuk kell a küzdelmeket.

 

"Nem fogunk ujjal mutogatni, vagy harcolni egymással, netán panaszkodni. Majd, ha lejátszottuk az összes hátralévő meccset, akkor visszatekintünk a szezonra."

 

"Hihetetlen volt a hangulat este és küzdeni fogunk ezért a klubért a szezon utolsó percéig. A kudarc a győzelem alapja. Büszkék vagyunk, hogy a Manchester Unitedet képviselhetjük."

 

Varane számára most barátságos válogatott mérkőzések következnek. A regnáló világbajnok Elefántcsontpart ellen lép majd pályára Marseilles-ben, és Dél-Afrika legjobbjaival is megütköznek Párizsban, miután világbajnoki részvételük már biztosított.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!