Csapathírek a Southampton meccs előtt

Erik ten Hag friss hírekkel szolgált a Southampton elleni bajnokit megelőzően a Manchester United keretének állapota kapcsán.


A Vörös Ördögök, a hétfő esti, Liverpool elleni 2-1-es győzelemtől felbátorodva pozitív előjekkel utazhatnak a St. Mary's-be, ahol már szombaton ebédidőben pályára kell lépinük a Premier League 4. fordulójának nyitómérkőzésén.

 

Egymás után kétszer is idegenben lépnek majd pályára a manchesteriek, csütörtökön este ugyanis majd a Leicester City fogadja őket.

 

Ten Hagnak nehéz döntéseket kell meghoznia csapata összeállításakor, miután a hét elején többen kimagasló produkciót nyújtottak az ősi rivális elleni rangadón.

 

Miután a Real Madridtól való átigazolása véglegesítésre került, így Casemiro is számításba vehető lesz, aki így Dél-Angliában debütálhatna újdonsült csapatában.

 

 

Anthony Martial jó benyomást tett szezonbeli első mérkőzésén, amikor a kispadról állt be csereként, de a holland menedzser szerint a hétvégén nem számíthat a hétfőn gólpasszt adó támadóra.

 

"Majd holnap meglátjuk" - válaszolta Ten Hag, amikor hivatalos sajtótájékoztatóján a legfrissebb csapattal kapcsolatos hírekről kérdezték.

 

"A menedzser már tudja, de én először a csapattal fogom közölni a döntéseimet, aztán holnap majd meglátjuk."

 

"Casemiro megfelelő erőnléti állapotban van. Minden egyes edzést végigcsinált. Először egyedül gyakorolt, majd az elmúlt napokban már a csapattal együtt készült."

 

"Anthony Martial viszont nem egészséges. Kiújult az achilles problémája a legutóbbi meccsen, szóval várnunk kell. Nem tudok prognózist mondani arra vonatkozóan, hogy mennyire időre lesz szüksége, de remélhetőleg a következő [Leicester elleni] mérkőzésre már bevethető lesz."

 

Harry Maguire és Cristiano Ronaldo legutóbb a kispadon kaptak helyet, de most eséllyel pályázhatnak a kezdőcsapatbeli visszatérésre, Victor Lindelöf és Facundo Pellistri viszont továbbra is sérülésekkel bajlódnak. 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Southampton - Manchester United

Premier League, 4. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!