Williams: Hiányzott már ez

A Manchester United szélső védője, Brandon Williams örül, hogy Spanyolországban újra Erik ten Hag keretével közösen dolgozhat, miután az elmúlt hónapokat sérülés miatt kihagyni kényszerült.


Williams is tagja annak a fiatal játékosokkal teletűzdelt 29 fős keretnek, akikkel Ten Hag téli edzőtáborban vesz részt Andalúziában mielőtt összecsapnának a Cadiz és a Real Betis együtteseivel barátságos mérkőzéseken.

 

Miután kihagyni kényszerült a 2022-es nyári felkészülési túrát és a holland menedzser Old Trafford kispadján eltöltött első hónapjait, Brandon - aki eddig 50 tétmérkőzésen léphetett pályára a Vörös Ördögök színeiben, amelyeken egy gólt szerzett - újra azt csinálhatja, amit imád: keményen dolgozhat és erőfeszítéseket tehet az edzőpályán.

 

"Igen, ez jó volt eddig. Nagyszerű érzés újra a pályán lenni" - kezdte nemrég Brandon.

 

"Hiányzott már ez."

 

"Látni a fiúkat edzeni, külföldre utazni ... a felkészülési szezon és az egyéb dolgok nagyon kemény és nehéz helyzetet jelentett számomra, de - köszönhetően a fizioterapeutáknak, a csapattársaimnak és a színfalak mögötti embereknek, akik sokat segítettek nekem, nem csak a mentalitásommal, hanem a testemmel kapcsolatban is - mára újra jól érzem magamat, nagyszerűen vagyok és jó újra itt lenni."

 

 

Williams a 2021/22-es szezont a Norwich City-nél töltötte kölcsönben és minden sorozatot figyelembe véve 29 mérkőzésen lépett pályára a Kanárik színeiben.

 

Elmondása szerint nagyon élvezte, hogy otthonától távol élhet és idegen környezetben folytathatta fejlődését, mielőtt sérülése miatt hosszabb kihagyásra kényszerült.

 

"Személy szerint fantasztikus évet töltöttem a Norwich-nál, a pályán és azon kívül is. Rengeteget tanultam a pályán kívüli élet kapcsán is, mert távol voltam az otthonomtól" - tette hozzá.

 

"Számomra minden fontos dolog Manchesterben van, de amint beilleszkedtem, nagyon jól éreztem magamat, szárnyaltam."

 

"A kölcsönidőszak végén megsérültem, majd utána még egyszer, amely miatt eddig nem játszhattam, szóval az utolsó periódus nem sikerült a legjobban, de a közepe egyértelműen nagyon sokat segített nekem játékosként."

 

"Rengeteget segített nekem a pályán és azon kívül is. Megkaptam azt, amiért odamentem, amely nem más, mint a játékpercek."

 

Brandon most abban reménykedik, hogy a Cadiz, illetve a Real Betis elleni barátságos mérkőzéseken szerephez juthat majd.

 

"Láttam néhány mérkőzést a La Ligaból és ezek nagy csapatok, akik a legmagasabb minőségű ellenfelek ellen mérettetik meg magukat hétről-hétre."

 

"Idén már játszottunk a Real Sociedad ellen is, akik le is győztek minket az Old Traffordon, szóval láthattuk a La Liga szintjét. Nem szabad lebecsülni őket."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!