Csapathírek a Ligakupa elődöntő 2. meccs előtt

Erik ten Hag friss hírekkel szolgált a Manchester United szerda esti, hazai Nottingham Forest elleni Ligakupa elődöntő visszavágóját megelőzően.


A Vörös Ördögök erős pozícióból várhatják a folytatást és nagy esélyesek a Wembley-ben rendezendő fináléba való továbbjutásra, miután múlt szerdán 3-0-s győzelmet arattak a The City Groundon - köszönhetően Marcus Rashford, Wout Weghorst és Bruno Fernandes góljainak.

 

Mindazonáltal a feladat második fele még várat magára és a Unitednek nélkülöznie kell majd a dán középpályást, Christian Eriksent, aki egy kivételével az idei összes, azaz 32 tétmérkőzésen szerepelt Ten Hag irányítása alatt.

 

Sajnos csak április végén vagy május elején lesz valószínűleg újra a pályán látható a csapat 14-ese, miután a Reading elleni FA-kupa mérkőzésen bokasérülést szenvedett.

 

"Természetesen csalódott miatta, ahogy mi is. Előfordul ilyen a top futballban, ezzel meg kell küzdeni" - kezdte Erik a rossz hírt kommentálva hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján. Mindazonáltal a holland menedzser szerint rendelkeznek a keretükben olyan játékosokkal, akik képesek lesznek betölteni a keletkezett űrt.

 

Jobb hír viszont, hogy a Forest manchesteri látogatására visszatérhet a meccsnapi keretbe Anthony Martial és Jadon Sancho is. 

 

 

Martial azóta nem lépett pályára, mióta a győztes manchesteri derbin a félidőben le kellett cserélni, míg Sancho utoljára októberben lehetett a csapat tagja.

 

Bár a támadószekcióban bevethető páros visszatérése örömre adhat okot a szurkolóknak, a Reading elleni sikert kihagyó Scott McTominay-re továbbra sem számíthat majd az edzői stáb.

 

"Vannak problémáink" - mondta Ten Hag kedden a klubmédiának.

 

"Szerintem holnap Anthony Martial és Jadon Sancho visszatérhetnek a meccsnapi keretbe, de Scott McTominay továbbra is hiányozni fog."

 

"Azt gondolom, hogy a következő mérkőzésen [a Crystal Palace ellen] se lesz bevethető. Meg kell még vizsgálnunk, hogyan alakulnak a folyamatok. A többieket tekintve mindenki fitt."

 

Az még nagy kérdőjel, hogy Diogo Dalot és Luke Shaw bevethetőek lesznek-e Steve Cooper legénységével szemben, a szélső védők közül előbbi ugyanis sérüléssel, utóbbi pedig betegséggel bajlódott az utóbbi hetekben.

 

Donny van de Beekre hosszabb távon se számíthat a csapat, a holland válogatott középpályás ugyanis az egész szezont kihagyni kényszerült térdműtétjét követően. 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Nottingham Forest

Ligakupa, elődöntő - 2. mérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!