Reguilon: Ez különbözik Spanyolországtól

A Boxing Day-en rendezett forduló az angol labdarúgás egyik hagyománya, amelyet a Manchester United hátvédje, Sergio Reguilon elmondása szerint élvez, miközben az Aston Villa fogadására készül az Old Traffordon.


A spanyol válogatott játékos jelenleg a Tottenham Hotspurtől kölcsönben szerepel a Vörös Ördögöknél, és eddig 10 alkalommal lépett pályára Erik ten Hag csapatában, a Premier League, a Bajnokok Ligája és a Ligakupa mérkőzésein.


Sergio korábban távolról figyelte az ünnepi műsorunkat, de az évnek ebben az időszakában való játékhoz saját bevallása szerint hozzá kellett szoknia, mióta 2020-ban a Real Madridtól a Spurs-höz igazolt.


"Igen, mindig" - válaszolta, amikor arról kérdeztük, hogy élvezi-e a karácsonyi mérkőzéseket.

 

Amikor Spanyolországban voltam, mindig megnéztem a Boxing Day-en a mérkőzéseket, mert a többi bajnokság abbamarad, de a Premier League folytatódik" - mondta a klubmédiának.


"A karácsonyom mindig a családommal töltöttem, de amikor Angliában játszol, ez megváltozik, ezt el kell felejtened, és focizni kell. Spanyolországban december 23 vagy 24 körül szünetelsz, és utána visszajössz, nem is tudom, 30-án, 31-én, de ez egy kicsit más."

 

 

A United három év óta első Boxing Day-i mérkőzésén a szárnyló Villát fogadjuk, amely Unai Emery alatt lenyűgöző évet fut.


A Villa 2023-ban a Manchester City után a második legjobb mérleggel rendelkezik a topligás klubok között, és a szezon első felében mutatott erős teljesítményt követően a bajnoki címre is esélyes.


Reguilon tisztában van honfitársa munkájával, és úgy véli, a Vörös Ördögökre kemény teszt vár az Old Traffordon.

 

"Úgy gondolom, hogy az Aston Villa nagyon jó munkát végez" - tette hozzá. "Ismerem az edzőt Spanyolországból, sok csapatból, és szerintem erős csapattá válhatnak."

 

"Ez egy igazán nagy küzdelem lesz, amit látni kell."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!