Ten Hag beszélt Lindelöfről és Varane-ról

A Manchester United két középhátvédjét is elveszítette a szombati, Brentfordban elért 1-1-es döntetlen során: Raphael Varane és Victor Lindelöf is korán távozott a pályáról.


Varane-t a félidőben Harry Maguire váltotta, nem sokkal azután, hogy a francia úgy tűnt, megrázta a lábát, amikor blokkolta a Méhek csatárának, Ivan Toneynak a kapura tartó próbálkozását.


Lindelöf problémája első ránézésre kicsit komolyabbnak tűnt, mivel a United kettes számú játékosa egy brentfordi támadás után a combhajlítóját szorítva ült a földre.


A mérkőzésen a visszatérő Lisandro Martinezre kellett cserélnie, kihagyva a hosszabbítás figyelemre méltó szakaszát, ahol Mason Mount vezetést szerzett Erik ten Hag csapatának, mielőtt Kristoffer Ajer egyenlített a 99. percben szerzett találattal.

 

A mérkőzést követő sajtótájékoztatóján a csalódott Ten Hag azt mondta, hogy a Vörös Ördögök nem játszottak jól, de a vezetés megszerzése után csak nézték a meccset.


Varane és Lindelöf állapotáról is kérdezték, és bár a súlyosságot illetően nem tudott egyértelműen nyilatkozni, Erik azt sugallta, hogy előbbit a biztonság kedvéért hozták le.


"Mostanra még nem tudom megmondani" - mondta.


"Raphát elővigyázatosságból levettük a félidőben, Victor pedig lejött, de holnap ki kell vizsgálnunk őt."

 

 

Ten Hag megerősítette, hogy Alejandro Garnacho "rendben volt", amikor egy óra elteltével lecserélték Antonyra, az argentin válogatott játékos a héten utazott vissza Los Angelesből, ahol kedd este 71 percet játszott Argentína színeiben.

 

Volt néhány pozitív hír is a Vörös Ördögök számára az egészséget illetően, Martinez és Casemiro visszatérése kapcsán - aki egy meccsnyi kihagyás után térhetett vissza.


A brazil egy nyugodt, kimért passzal segítette Mount gólját, mielőtt csatlakozott volna az ünnepléshez, amely végül nem tartott sokáig...
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!