Dempsey visszatérne a gyõzelem útjára

A múlt heti, Swansea City elleni hazai vereséget követõen a Fulham az Old Traffordra látogat, ahol Clint Dempsey stílusos válaszban reménykedik a bajnoki címvédõ ellen.


Miután a bajnoki címért folyó verseny a szezon végének közeledtével egyre kiélezettebb, így a Manchester Unitednél csak is abban reménykedhetnek, hogy minden mérkõzésen a maximálisan megszerezhetõ pontmennyiséggel tudnak gazdagodni, azonban hétfõi ellenfelüknek, a Fulhamnek még rengeteg oka van arra, hogy ne feltartott kézzel játszanak az Old Traffordon, és a csapat házi gólkirálya, Clint Dempsey magabiztos azt illetõen, hogy csapata képes lehet pozitív eredmény elérésére Sir Alex Ferguson legénysége ellen.

 

"Minden csapat számára fontos, hogy a lehetõ legtöbb pontot megszerezze, annak érdekében, hogy minél elõrébb végezzen a bajnoki táblázaton" - kezdte a fulhamfc.com-nak a texasi származású támadó.

 

"A hétfõi nap is remek alkalomnak mutatkozik arra, hogy egy próbát tegyünk erre, illetve hogy feledtessük a Swansea City és az Aston Villa elleni vereséget, és talpra álljunk."

 

 

Kevés ijesztõbb stadion akad Angliában egy vendégcsapat számára, mint az Old Trafford, azonban Dempsey hajthatatlan azt illetõen, hogy a csapat mindig csak arra koncentrál teljes erõbedobással, hogy megszerezzék a három pontot, tekintet nélkül az ellenfélre.

 

"Nem számít, ki ellen játszol, ameddig sikerül olyan eredményt elérni, amely növeli a csapat lelkesedését" - tette hozzá.

 

"Mindenki, mindig nagyon várja, hogy a bajnokság legjobb csapatai ellen játszhasson, és a Manchester United egyértelmûen ezek közé tartozik, ugyanis a szezon végéhez közeledve mindig a bajnoki címért harcol. Ezekért a meccsekért akar szinte mindenki ebben a bajnokságban játszani, hiszen a világ legjobb klubjai ellen lehet bizonyítani, amelyek közül most az egyik legerõsebbel mérkõzhetünk majd meg."


FulhamFC.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!