Cavani: A United ellen mindenki kettőzött erővel hajt

A 33 éves gólvágó a Fulham elleni mérkőzés előtt nyilatkozott.


Edinson Cavani korábban már hozzászokhatott ahhoz, hogy sztárcsapat tagjaként nagyobb motivációval rendelkező ellenfelekkel kell szembenéznie.

 

A Unitedre váró Fulham megverte a Leicestert, remizett a Liverpoollal és a Tottenhammel, a Chelsea-vel szemben pedig emberhátrányban futballozva mindössze 1 gólos vereséget szenvedett. Az esti Craven Cottage-en rendezendő találkozón az említett együttesekhez hasonlóan Ole Gunnar Solskjaerékra is nehéz feladat vár, ha sikerrel akarják venni a londoni kiruccanást, különösen azért is, mert egészen máshogy festhet a Premier League élmezőnye a kezdőrúgás pillanatában a délutáni állapothoz képest.

 

"Azt gondolom, a legfontosabb dolog, amit szemmel kell tartanunk, mikor pályára lépünk, hogy a Manchester United játékosai vagyunk, függetlenül attól, éppen a táblázat melyik pozícióját foglaljuk el. A vetélytársak mindig a legjobbjukat próbálják nyújtani, hogy legyőzzék a Vörös Ördögöket" – magyarázta Cavani.

 

"Párizsban is ez a helyzet. Az ellenfelek mindent megtesznek, hogy felülmúlják a világ egyik legerősebb klubját. Ez plusz energiákat mozgósíthat, mikor a United címeréért küzdünk."

 

 

"Mivel a tabella elején állunk, azért is harcolunk, hogy ne csússzunk onnan vissza. Teljes mértékben ott kell lennünk fejben, hogy a végsőkig a tűz közelében maradjunk. A lényeg a kiegyensúlyozott teljesítményen van, aminek köszönhetően versenyképesek lehetünk. Minden labdáért meg kell küzdeni, és bármilyen szituáció is lépjen fel egy mérkőzésen, a maximumra kell törekedni – ez nélkülözhetetlen, hogy elérd a végső célod."

 

"A Fulham játékosai ki fogják tenni a szívüket a pályára, hogy megnyerjék a meccset, ezt láthattuk a Burnley esetében is. Résen kell lennünk, mert nehéz összecsapás vár ránk, 100%-os koncentráció szükséges, hogy elhozhassuk a 3 pontot, amivel ismét átvehetjük a vezetést."

 

Edinson kivételes munkabírást tanúsít, mióta megérkezett Manchesterbe, amit Liverpoolban is bizonyított, miután beállt a padról.

 

"Egy csapat védekezése az elöl lévőktől indul, akik nyomást helyeznek a támadó félre, valamint lezárják a passzsávokat" – mondta a 7-es.

 

"Ez a feladat is közös munkát igényel, és folyamatosan fent kell tartanunk, hogy sikerre vihessük a szezon végén."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!